Cookie- og privatlivspolitik


Bang & Olufsen Encore 5

Cd’er er langsomt på vej ud på den store gravplads for forældede medier, og streamingtjenester og musikfiler afspillet over hjemmenetværket er begyndt at tage over.

Set til:

19.995,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Den udvikling har B&O også set i øjnene, og et af firmaets forsøg på at hoppe med på bølgen hedder Encore 5. Det er en digital musikafspiller med en kreativ, men også lidt besværlig betjening.

Stammen, som bærer skærmen på Encore 5, er udstyret med to hjul: det øverste rullehjul til at bevæge sig rundt i lister med og det nederste hjul til at styre lydstyrken med. Desuden er der monteret en styrepind til at betjene menusystemet med. Det øverste rullehjul fungerer lidt efter samme princip som Apples ældre iPod-modeller, hvor man drejer hjulet for at navigere i lange lister af numre. Den slags fungerede fi nt for 5-10 år siden, men de berøringsfølsomme skærme har for længst bevist, at de er en bedre løsning her. Det tager ganske enkelt for lang tid at ramme det ønskede valg med rullehjulet.

Helt grelt bliver det, når man skal indtaste bogstaver for fx at logge på det trådløse netværk. Her ligger alle store og små bogstaver samt tal og specialtegn i én meget lang række, som man så ruller frem og tilbage i. Det tager evigheder, og det ville være meget nemmere med et virtuelt tastatur på en berøringsfølsom skærm. Men når først musikken spiller, så kan man tilgive meget. Lyden er fremragende, når man afspiller musikfiler i tabsfri komprimeret cd-kvalitet. Det er ligegyldigt, om man tilslutter en ekstern harddisk eller streamer trådløst til den fra en pc eller en netværksharddisk.

Prisen er, som den plejer at være på B&O-produkter: svimlende høj. Encore 5 føles og ser eksklusiv ud, men for næsten 20.000 kroner kan man fylde hele huset med andet udstyr, der leverer lydkvalitet i samme klasse.

Læs endnu flere test og nyheder
Bestil Komputer for alle

Fakta

Lydformater: MP3, WMA, WMA Lossless, AAC, FLAC, AIFF, M4A, M3U, WAV
Strømforbrug: 19 W / Standby 0,7 W
Vægt: 3 kg

  • Fremragende lyd

  • God byggekvalitet

  • Trådløs streaming

  • Besværligt menusystem

  • Meget dyrt

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Pioneer DVR-560H-K

Pioneer DVR-560H-K

En brugervenlig harddisk- og dvd-optager, som byder på nogle gode funktioner og muligheder. Men den har sine begrænsninger.

Læs mere

Garmin nüvi 250W

Garmin nüvi 250W

Garmin har med nüvi 250W skabt en udmærket GPS.

Læs mere

Kensington SD100 USB Port Replicator and Notebook Docking Station

Kensington SD100 USB Port Replicator and Notebook Docking Station

Forbedrer arbejdsstillingen med den bærbare og giver gode muligheder med sine mange porte.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her