Cookie- og privatlivspolitik


AVG Internet Security 8.0

AVG's sikkerhedspakke beskytter godt i mod de fleste trusler og er nem at betjene.

Set til:

400,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Tjekkiske AVG har lanceret deres nye sikkerhedspakke Internet Security 8.0, som byder på flere spændende nyheder og masser af brugervenlighed.

Først og fremmest har brugerfladen fået en tiltrængt opdatering og udover at se hamrende godt ud, er den også virkelig nem at overskue. Som en ekstrabonus "taler" sikkerhedspakken også dansk, så det hele bliver lidt nemmere at arbejde med.

AVG har i gennem de seneste år forsynet alverdens pc-brugere med gratis antivirus-software, som frit kan hentes på deres hjemmeside (det kan det i øvrigt stadigvæk). Og til forskel fra den gratis udgave, som groft sagt kun beskytter mod virus, er denne betalingsversion også i besiddelse af bl.a. en firewall der forebygger hackerangreb, et web-skjold som forhindrer skadelige filer i at nå pc'ens harddisk, og som noget helt nyt en linkscanner, som kan fortælle om søgeresultater i fx google indeholder skadelig kode. Vi er meget begejstrede over linkscanneren, som effektivt advarede os i mod farlige hjemmesider.

Som virus- og spywarebekæmper er AVG's sikkerhedspakke virkelig effektiv, og opdagede prompte ethvert forsøg på indtrængning. Web-skjoldet beskytter ikke kun, når man henter filer fra internettet, men også i chat-programmerne Messenger og ICQ. Det eneste, som sikkerhedspakken ikke har, er en decideret antiphising- og identitetstyverisikring, som efterhånden er standard hos de fleste af AVG's konkurrenter.

Spamfilteret fungerer også rigtig godt, og fangede de fleste af de uønskede reklamer. Og når der en sjælden gang i mellem alligevel slipper en reklame igennem til indbakken, kan man bare markere den som spam og på den facon træne filteret til at blive mere effektivt.

Det eneste minus, udover manglen på decideret antiphising, var at firewallen var en smule tungnem. Hver gang pc'en blev genstartet, skulle vi igennem de samme "ja tak, vi vil gerne på internettet"-procedurer, og det var selv om vi troligt satte flueben i "Gem mit svar som en permanent regel, og spørg mig ikke igen næste gang". AVG Internet Security 8.0 kan bruges med Windows XP og Windows Vista.

Fakta

AVG Internet Security 8.0

  • Smart linkscanner

  • Dansk brugerflade

  • Effektiv virus-, spyware, og spam-beskyttelse

  • Tungnem firewall

  • Ingen decideret antiphisingbeskyttelse

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her