Cookie- og privatlivspolitik


Avanceret Photoshop - ganske enkelt

"Avanceret Photoshop" er ikke kun for professionelle. Almindelige dødelige kan lære meget her. Godt skrevet og lærerig dansk bog for alle, som har lyst til at lære mere om billedbehandling.

Set til:

328,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Hvis du vil lære mere om billedbehandling, vil du finde masser af hjælp i bogen "Avanceret Photoshop ganske enkelt!". Bogen er skrevet af pressefotograf Ole Lind.

Adobe Photoshop er det klasisske billedbehandlingsprogram. Desværre er det for kostbart for de fleste af os. Når det alligevel er interessant at læse en bog om billedbehandling med Photoshop, er det, fordi de fleste beskrevne teknikker kan bruges i andre og billigere programmer herunder lillebror Photoshop Elements.

Der er tale om en rigtig "coffe table book" af en håndbog, med hårdt omslag og spiralryg. Det sidste ser måske ikke så elegant ud, men det betyder, at bogen kan ligge opslået ved siden af computeren.

De fleste eksempler og kapitler er korte og lige til at gå til. Og de fleste indeholder "aha - sådan kunne man jo også gøre!"-oplevelser.


Der er et lille men: Bogens eksempler tager udgangspunkt i mac-udgaven af Photoshop. Forskellen stikker dog i praksis ikke dybere end skærmskuddene. Og det vigtige er teknikkerne, som kan bruges med lige god ret på pc og mac, og også med andre billedprogrammer.

Det er en fornøjelse at læse en bog af en så kompetent fotohåndværker, der tilmed har noget på hjerte. Hvis man har lyst til at rode med billedbehandling, er det svært ikke at blive inspireret af Ole Linds bog også selv man ikke har ambitioner om at gøre det til sin levevej.

Fakta

FAKTA

Avanceret Photoshop - ganske enkelt

+ Fagligt kompetent
+ Drønpædagogisk
+ Ikke kun for profs
- Kun 124 sider
- Skærmskud fra Mac

Bogen kan købes i boghandelen eller fra forlaget Ajour,
tlf.: 89440440

Forlagets hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Problemer med farverne

Problemer med farverne

Denne skærm efterlader et ret blandet indtryk. Den er solidt bygget og burde være rigtig god. Men farvebalance, betjening og kontrast falder igennem.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her