Cookie- og privatlivspolitik


AudioFX Pro 5+1 by BenHeck

Headsettet lyder godt, har en god mikrofon, og så giver den rumlende bas en god oplevelse. Men vi er ikke synderligt imponerede over surroundlyden.

Set til:

649,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

AudioFX Pro 5+1 kan spille ekstremt højt og rumle i bassen, så man får en yderst autentisk oplevelse, når man udkæmper drabelige slag på pc'en. Det er i besiddelse af en rigtig god mikrofon, som leverer en krystalklar lyd i holdkammeraternes hovedtelefoner, og som også gør headsettet egnet til IP-telefoni. Og selv om AudioFX Pro 5+1 er et udpræget spille-headset, hvor det primært gælder om at spille højt og buldre derudaf, har det også en følsom side, der gør det særdeles velegnet til musikafspilning. Det formår på fornemste vis, at adskille de højeste og laveste frekvenser, så man tydeligt kan høre alle instrumenter i fx en strygerkoncert.

På indpakningen og de tekniske fakta kan man læse, at det kan lave surroundlyd. Og inde i det medfølgende kontrolpanel er der masser af muligheder for at indstille, hvordan og hvor lyden skal komme fra. Men uanset hvad vi gjorde udeblev surroundoplevelsen - selv med 7.1-surroundlyd slået til var det omtrent umuligt at høre, om fjenderne skød forfra eller bagfra. Leder man efter et rigtig godt headset, der leverer en tydelig surroundoplevelse, bør man prøve SteelSound 5H V2.


Bortset fra den ikke-eksisterende surroundfunktion er der andet, man kan glæde sig over. Den rumlende bas fungerer eminent godt, og i skydespil får man virkelig følelsen af, at granaterne sprænger om ørerne på en, og man kan tydeligt mærke, når tanks kommer rullende, lang tid før man overhovedet kan se dem. Rumleriet kan indstilles til to forskellige styrker og kan selvfølgelig også slås helt fra.

Headsettet er med sine 323 gram ret tungt at have siddende på hovedet, og derudover føles det også meget stramt til at starte med - det kan godt betale sig at "motionere" bøjlen ved at strække den helt ud nogle gange, for så bliver det behageligere at have på.

Fakta

AudioFX Pro 5+1 by BenHeck

  • Rumleeffekten

  • Leverer høj lydkvalitet

  • God mikrofon

  • Surroundoplevelsen udeblev

  • Tungt og stramt

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ leverer en god og simpel tyverialarm, som er nem at sætte op, men prisen er lige i overkanten.

Læs mere

Skriv PDF-filer

Skriv PDF-filer

CutePDF lægger sig som en ekstra printer i Windows, så du kan gemme enhver fil i PDF-format blot ved at udskrive den til printeren ved navn CutePDF.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her