Cookie- og privatlivspolitik


ATP Petito 1 GB

Petito er den lækreste USB-nøgle, vi har set i meget lang tid, og prisen er rimelig.

Set til:

399,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Hvordan at det kan lade sig gøre at fremstille så lille og fiks en USB-nøgle med en forrygende kapacitet på hele 1 GB må stå hen i det uvisse. Men ikke desto mindre er det det, som producenten ATP har gjort, og vi er meget imponerede!

Første gang man betragter Petito-USB-nøglen, kunne man nemt forveksle den med et halssmykke, så flot er den. Den er kun sølle 3,2 cm lang og 1,7 cm bred, og når man hiver beskyttelsesproppen af, ses det, at selve USB-stikket udgør halvdelen af dens samlede længde.

Rent fysisk er Petito en lille nips, men det er den ikke selv klar over. Den føles utrolig hårdfør og er bl.a. designet til at kunne tåle vand, støv, statisk elektricitet og en ekstra hård medfart. Funktionaliteten er i top, og det mærkes tydeligt på læsehastigheden, hvor man kan overføre 900 MB data til harddisken på kun 36 sekunder.


USB-nøglen er fra start af delt op i to drev. Det store drev er på 982 MB og det lille er på 1,4 MB. På det lille drev ligger et simpelt program, som kan låse det store drev med en adgangskode. Det er smart, for så undgår man, at alle andre kan læse nøglens indhold. Derudover er Petito ligeså brugervenlig som alle andre USB-nøgler, og fungerer uden drivere til Windows XP bare put den i pc'en, så virker den!

Fakta
  • Størrelse

  • Robust

  • Hurtig overførsel

  • Flot design

  • Pris

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nem cd-brænding

Nem cd-brænding

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et godt og gratis brænderprogram.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her