Cookie- og privatlivspolitik


ASUS WL-500W

Den lille router fra ASUS ligner de fleste andre. Men den har et par små overraskelser.

Set til:

869,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Denne trådløse router overrasker ved at have nogle helt nye funktioner. Den har nemlig to USB-porte, hvor man kan tilkoble harddiske og printere, der dermed kan deles via netværket. Og hvorfor egentlig ikke? Der sidder alligevel en lille computer inde i alle routerne, og det er en overskuelig opgave at tilføje et par USB-porte og styre de ekstra enheder og et program til at downloade filer, selv når pcen er slukket. Rigtig smart.

Derudover fungerer routeren udmærket. Hastigheden ligger godt i top, men den har svært ved at holde en ordentlig forbindelse på den hårde 40 meters afstand. Brugerfladen er godt gennemarbejdet, og det er overskueligt at finde rundt i de mange funktioner, om end sproget er lidt kikset. Underligt nok finder vi ikke mulighed for at formatere en ekstern harddisk, hvilket nok skal volde kvaler for nogen.

I kompatibilitetsafdelingen klarer den ellers vellykkede ASUS-router sig til gengæld ikke så godt, da to af de netkort vi har testet den med har store problemer med at holde en ordentlig hastighed sammen med routeren.


Hvis man ikke har brug for det allerbedste i rækkevidde og kompatibilitet, gør prisen, den gode ydelse og de fine ekstrafunktioner denne router til et klart godt køb.

Fakta
  • God hastighed

  • Smarte ekstrafunktioner

  • God brugerflade

  • Rækkevidde ikke i top

  • Dårlig kompatibilitet

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Pinnacle PCTV nano stick ultimate

Pinnacle PCTV nano stick ultimate

Hvis man er inden for rækkevidde af en tv-sender og har en rimelig kvik computer er Pinnacle PCTV nano stick ultimate en fiks genvej til at se tv på sin pc.

Læs mere

Free Loader

Free Loader

Når det virker, er det suverænt, men vi kunne fx ikke oplade en LG-mobiltelefon.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her