Cookie- og privatlivspolitik


Asus W90

Udstyr og ydelse ligger i top på denne Asus-pc, men det samme gør også prisen og maskinens vægt.

Set til:

24.995,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Alene strømforsyningen til Asus W90 har samme størrelse og tyngde som en mursten – det er også nødvendigt, når der skal kraft til at drive en ”bærbar” computer i denne vægtklasse. I realiteten er der tale om en stationær maskine, der er blevet presset ind i en mere transportvenlig form. Det er næppe tanken, at den skal med på farten – blot være mulig at flytte omkring i hjemmet. Samtidig er den forholdsvis nem at gemme væk, når den ikke er i brug.

Størrelsen gør det muligt at udstyre maskinen med et fuldt tastatur inklusive numeriske taster, men da kabinettets størrelse hæver tasterne fire centimeter over bordpladen, er det umuligt at sidde og skrive uden at redde sig diverse skulderskader.

Et blik på specifikationerne understreger med al ønskelig tydelighed, at der her er tale om en potent maskine. Processoren er stor, der er masser af harddiskplads, rigelig med ram og et grafikkort, der uden problemer æder sig gennem de nyeste spil. Vores test af ydelsen viser, at computeren ligger væsentligt over gennemsnittet – men at den også overhales indenom af traditionelle stationære maskiner, der kan købes for langt færre penge.

Asus W90 er en lækker maskine. Den er udstyret med alt, hvad hjertet kan begære, skærmbilledet er flot, og selv lyden fra de ind­byggede højttalere er fin.Ydelses­mæssigt henvender den sig til den krævende computerspiller, der er villig til at betale for den ”bærbare” formfaktor og gerne fraskriver sig de opgraderingsmuligheder, en stationær computer ville tilbyde.

Fakta
  • Høj ydelse

  • Blu-ray-drev

  • Veludstyret

  • Uergonomisk at arbejde ved

  • Meget dyr

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Nem cd-brænding

Nem cd-brænding

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et godt og gratis brænderprogram.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her