Cookie- og privatlivspolitik


ASUS VW246H

Med en lav pris og gode måle­resultater er ASUS VW246H helt i top. Det er nemt både at skifte mellem skærmens fem standardindstillinger og bruge menusystemet.

Set til:

1.845,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

ASUS-skærmen er nem at pakke ud og sætte op. Den har en fod, der klikker lige på, og der er alle nødvendige kabler, inklusive et lydkabel til de indbyggede højttalere. Der følger en dansk hurtigstartguide med, men ingen egentlig manual eller cd. Det er dog ikke noget større problem, for der er ikke meget at være i tvivl om.

En kabelholder på bagsiden hjælper med til at holde styr på kablerne, og en god vippefunktion gør det nemt at finde den rigtige vinkel. Betjeningspanelet er integreret i en pyntestribe på bunden af skærmen. Det er udmærket, for panelet er nemt at finde og er alligevel ikke for iøjnefaldende.

Billedkvaliteten til almindelig Windows-brug er fremragende, med knitrende skarphed, og farverne står naturligt. Ved visning af film er farverne lidt blege, men hurtigindstillingerne gør det nemt at ændre på. De fem indstillinger giver genveje til normal brug, spil, film og så videre, og der er god chance for at få et godt resultat. Sker det ikke, er menusystemet hurtigt og nemt at finde rundt i. Alligevel er det ikke nemt at ramme en indstilling, der gør sorte steder på dvd’en mørke nok.

Måleresultaterne er gode, med fin lysstyrke og et kontrastforhold over 1000:1. Betragtningsvinklen er i den gode ende, både vandret og lodret. De indbyggede højttalere spiller mere højt end godt, men de er brugbare i en snæver vending.

Konklusion
Med en lav pris og gode måle­resultater er denne skærm helt i top. Det er nemt både at skifte mellem dens fem standardindstillinger og bruge menusystemet.

Fakta
  • Flot billedkvalitet

  • Lav pris

  • Dårlig lyd

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Asus W90

Asus W90

Udstyr og ydelse ligger i top på denne Asus-pc, men det samme gør også prisen og maskinens vægt.

Læs mere

Nem cd-brænding

Nem cd-brænding

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et godt og gratis brænderprogram.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her