Cookie- og privatlivspolitik


ASUS PW201

Står du og mangler en skærm, så har vi fundet den for dig. ASUS PW201 er så gennemført og lækker, at prisen virker latterlig lav.

Set til:

4.300,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

ASUS bredskærm er nok den lækreste, denne tester har set i meget lang tid. Lige fra foden, den står på, og til det lille 1,3 megapixels justerbare webkamera, som sidder i toppen, er denne skærm intet mindre end en designperle, som får underkæben til at ramme gulvet hurtigere, end man når at sige Købt!.

Der ikke gået på kompromis nogen steder overhovedet. Selv om foden er lille og diskret, forsyner den skærmen med alle tænkelige ergonomiske muligheder (hæve/ sænke og pivot). PW201 er smukt udført i blank sort plastic, og menuen betjenes via de trykfølsomme knapper på forsiden (som man i øvrigt ikke kan se, når skærmen er slukket).


I hver side sidder der en højttaler, som rent faktisk giver en hæderlig lyd. Og oppe i toppen sidder det lille webkamera, som kan justeres op og ned. For at benytte sig af webkameraet skal man tilslutte det medfølgende USB-kabel, som er en art multikabel, der samtidig kan forbinde både skærmen og lydkortet.

Fakta

ASUS PW201

  • Design

  • Godt billede

  • Mange tilslutningsmuligheder

  • God pris

  • Webkamera

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Problemer med farverne

Problemer med farverne

Denne skærm efterlader et ret blandet indtryk. Den er solidt bygget og burde være rigtig god. Men farvebalance, betjening og kontrast falder igennem.

Læs mere

Samsung SyncMaster T220HD

Samsung SyncMaster T220HD

Samsung SyncMaster T220HD er en rigtig god skærm med digital tv-tuner og et hav af tilslutningsmuligheder. Vi anbefaler.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her