Cookie- og privatlivspolitik


ASUS ProArt PA246Q

ASUS’ nye 24-tommer-skærm bæres af en høj fod, der kan vippes, drejes og roteres samt justeres i højden. Opløsningen er på 1920 x 1200 pixels og dermed højere end Full HD.

Set til:

4.050,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Formatet på 16:10 er ikke optimeret til at vise film, men derimod at have så høj opløsning som muligt til detaljeret grafisk arbejde. Det forhindrer naturligvis ikke, at man kan nyde en film på skærmen alligevel. Bagsiden har et væld af indgange. Ud over de sædvanlige VGA, DVI og HDMI finder vi også en Display­Port samt en USB-port til den indbyggede USB-hub og kortlæser. Der er også en lydudgang, så lyden fra HDMI kan sendes videre til et højttalersæt på skrivebordet.

En af de professionelle funktioner er pivotfunktionen, muligheden for at vippe skærmen på højkant. Der er ingen særlig magi i funktionen: Man fortæller blot Windows, at skærmen står i højformat, løfter den til højeste indstilling og vipper den. Programmerne tilpasser sig automatisk, så lange dokumenter og websider kan læses i sin fulde størrelse. Det fungerer fint, og den solide fod sørger for, at skærmen står godt fast under operationen. Betragtningsvinklen er kraftigt medvirkende til at gøre drejefunktionen brugbar. I modsætning til billigere skærme skifter farverne næsten ikke, når billedet betragtes fra siden eller ovenfra. Vi viste en serie testbilleder på skærmen – alle med strålende resultat. Skærmen er så lysstærk, at man kan mærke den varme, den afgiver.

Læs endnu flere test og nyheder
Bestil Komputer For Alle

Fakta

• Størrelse: 24,1 tommer
• Opløsning: 1920 x 1200
• Kontrastforhold: 750:1
• Mål: 55,8 x 38,0 x 23,5 cm

  • Billedkvalitet i top

  • Flot betragtningsvinkel

  • Super fleksibel fod

  • Masser af tilslutninger

  • Ikke just billig

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nem cd-brænding

Nem cd-brænding

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et godt og gratis brænderprogram.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her