Cookie- og privatlivspolitik


Asus PG221

Lækre baggundsbelyste knapper, et webcam og et hurtigt LCD-panel gør denne skærm fra ASUS interessant. Men prisen er lidt for høj.

Set til:

4.300,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Det usædvanlige ved Asus' 22” widescreen-skærm er ikke så meget størrelsen eller det faktum, at den er godt designet. Heller ikke at den har højttalere på fronten. Bagpå i selve armen, der holder skærmen, sidder en subwoofer indbygget. DET er usædvanligt.

Subwooferen er en god idé. Dybe bastoner er nemlig ikke retningsbestemte, og derfor gør det ikke noget, at lyden kommer ud bag højttaleren.

Det, sammen med de forholdsvis store indbyggede stereohøjttalere i fronten af skærmen, gør, at man får rigtig god lyd. Den har dybde, varme og slagkraft. Det er noget af det bedste, vi nogensinde har hørt fra en skærm.

ASUS'en har flere forskellige videotilslutninger ud over DVI-indgangen. Det er meget tydeligt, at den også er rettet mod at blive brugt til video og fx en spillekonsol. Den har blandt andet en omfattende menu og mange betjeningsknapper.

Skærmen er god til spil, for med en responstid på kun 2 ms står den altid roligt , uanset hvor hurtigt spillet er. Den har desuden en glans over sig, som klæder især spil og film. Det gør den mindre egnet til tekst, som står lidt mere uldent. Men den er trods alt langt fra ubrugelig til almindelig pc-brug.

ASUS-skærmen er med en pris på 4300 kroner en luksusløsning. Men de gode indbyggede højttalere og de mange videotilslutninger gør den interessant til mange formål. Man skal være opmærksom på, at man betaler mindst 1000 kroner for de ekstra funktioner. Men har man brug for dem, er skærmen alle pengene værd.

Fakta
  • Flot finish

  • Indbygget subwoofer

  • Mange indstillingsmuligheder

  • Fylder meget

  • Lidt høj pris

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gendan de slettede filer

Gendan de slettede filer

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et rigtigt godt og gratis gendannelsesprogram.

Læs mere

Logitech G25 Wheel

Logitech G25 Wheel

G25 er så imponerende flot lavet, at prisen nok er rimelig men høj er den.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her