Cookie- og privatlivspolitik


ASUS N50V

ASUS N50V er spækket med fine detaljer, og alt virker godt, solidt og gennemtænkt. Et godt køb.

Set til:

5.499,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

ASUS’ nye bærbare har fået betegnelsen N50V. Den har 15,4”-skærm med fine farver og kontrast, og det indbyggede webkamera giver billeder af en ganske acceptabel kvalitet.

Den bærbare er forsynet med fingeraftrykslæser, så man slipper for at indtaste kodeord, når man logger sig ind på maskinen. Man fører bare fingeren hen over et lille felt på computerens front. Når først maskinen har lært ejerens fingeraftryk at kende, så fungerer proceduren udmærket.

Tastaturet er stort med fuld numerisk afdeling til højre. Det er en klar fordel, selv om det kræver mere plads. I ASUS’ tilfælde er der tale om et meget behageligt tastatur, som virker gedigent og godt. Over tastaturet er der en række berørings­følsomme knapper, der bl.a. bliver brugt til at styre musik eller film. Når man skal skrue op eller ned, fører man fingeren hen over de lysende knapper. Samtidig dukker et lille højttalerikon op på skærmen. Det fungerer rigtig godt og ser samtidig flot ud.

De indbyggede højttalere er fra det velrenommerede firma Altec Lansing, og trods deres uhyre beskedne størrelse gør de en god figur. Det er ikke hi-fi, men i forhold til mange bærbare computere er lyden faktisk i orden.

Maskinen er udstyret med en 320 GB harddisk, 3 GB ram og en processor med to kerner fra Intel. Dermed er der lagt op til en alsidig computer, der ud over at kunne bruges til almindeligt kontorarbejde og internet også er i stand til at køre store grafik- og videoprogrammer samt mange spil. Dette vel at mærke, hvis man holder sig fra de allernyeste, krævende 3D-spil.

ASUS N50V leveres med Vista Home Premium og en 60-dages prøveversion af Microsoft Office 2007. Sikkerhedspakken Norton Internet Security følger også med i en 60-dages prøveversion.

Fakta
  • God skærm

  • Fuldt numerisk tastatur

  • Gode detaljer

  • Fornuftig pris

  • Stor

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

HP 2133 Mini-notebook pc

HP 2133 Mini-notebook pc

HP's netbook har et godt udvalg af software, og så er tastaturet fremragende.

Læs mere

Panasonic Strada CN-GP50N

Panasonic Strada CN-GP50N

En lækker forrude-GPS med en stor skærm og masser af funktioner, men den er sløv i optrækket.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her