Cookie- og privatlivspolitik


ASUS MK241H

ASUS MK241H er en stor og billig skærm med mange muligheder, men billedkvaliteten er på det jævne.

Set til:

4.160,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Asus store multimedieskærm har næsten alt, hvad der skal til. Den er spækket med tekniske spidsfindigheder og detaljer, og prisen er dejlig lav, men billedkvaliteten er på det jævne.

Skærmen er med sine 24,1 tommer kæmpestor og har en meget høj opløsning på 1920 x 1200 DPI (punkter pr. tomme), så der er masser af plads til åbne vinduer, og så understøtter den også fuld-HD (1080p). Den har hele tre skærmindgange, VGA, DVI og HDMI, så man kan tilslutte alt fra pc'er og til spilkonsoller. Den understøtter selvfølgelig også kopispærringen HDCP. Det eneste man ikke kan, er at tilslutte via komposit, komponent, S-video eller SCART.

I betragtning af hvor bred skærmen er, er den horisontale betragtningsvinkel god. Men billedet lider under kontrasten, og øjnene har svært ved at falde til ro, specielt når man læser tekst. Uanset hvilke af de fem præindstillede muligheder man vælger, synes farverne kunstige og farveladeagtige uden dybde. Menuen er nem at betjene, og her kan man selv forsøge sig med indstillingerne, men det lykkedes os aldrig at få et fuldt tilfredsstillende resultat.

De ergonomiske muligheder begrænser sig til lidt vippen frem og tilbage. Man kan ikke indstille højden, og der er heller ingen drejemekanisme i foden. Til gengæld er skærmen forberedt til at kunne hænges op på væggen.


Af funktioner er der både indbyggede højttalere og et lille 1,3-megapixels web-kamera. Højttalerne er gode nok til Windows simple indbyggede lyde, men de egner sig hverken til musik eller film. Web-kameraet leverer en hæderlig kvalitet, og som en ekstra bonus sidder der også en lille mikrofon ved siden af, så man kan bruge skærmen til videosamtaler over internettet.

Fakta

ASUS MK241H

Skærm: 24,1-tommer bredskærm
Opløsning: 1920 x 1200
Kontrast: 3000:1
Pixelresponstid: 2 ms (grå til grå)
Ind/udgange: DVI, VGA, HDMI, lyd (minijack), USB (til web-kamera)
Ekstra: Indbyggede højttalere, understøtter HDCP, web-kamera 1,3 MP, USB-, DVI- og VGA-kabler
Mål: 46,5 cm høj, 56,8 cm bred, 22,8 cm dyb

  • Lav pris

  • Mange funktioner

  • Understøtter 1080p

  • Jævn billedkvalitet

  • Begrænset ergonomi

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Nem cd-brænding

Nem cd-brænding

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et godt og gratis brænderprogram.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her