Cookie- og privatlivspolitik


ASUS mk221

En 22”-skærm med flot billede, flere indgange og webkamera for under 2.000 kroner.

Set til:

1.925,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

ASUS MK221 har som noget særligt et indbygget webkamera på toppen af skærmen. Det er et kamera på 1,3 megapixels, og der er en lille mikrofon indbygget sammen med kameraet. Kameraet er hængslet, så man kan vippe det op og ned, men ikke fra side til side.

Både webkamera og mikrofon er ifølge producenten af typen plug and play, men på vores testeksemplar var det nødvendigt at installere den medfølgende software for at få kameraet til at virke.

Skærmen har tre indgange, nemlig VGA, DVI og HDMI. De to første indgange er til pc’en. Langt de fleste skærme af nyere dato har DVI, men det er endnu ikke så almindeligt med HDMI-indgang. Denne indgang giver mulighed for at koble andre apparater end lige netop en computer til skærmen. Det kan fx være en spil­konsol, en dvd-afspiller eller et videokamera.

Skærmen har to små indbyggede højttalere, der går an, men hvis man vil have ordentlig lyd, skal der rigtige højttalere til.

Der er adgang til skærmens menu via nogle knapper under fronten. De er små og diskrete, men alligevel nemme nok at finde og betjene.

Ud over indstillings­muligheder til farver, lys og kontrast kan man vælge forskellige faste indstillinger til fx spil eller film. Der er stor forskel på de forskellige indstillingssæt, særligt hvad angår farvemætning og lysstyrke.

Skærmens billedkvalitet er i orden, og den giver et godt og skarpt billede. I standardindstillingen er farverne dog en anelse for kraftige. Men alt kan nemt justeres, og med et par valg i menuen finder man let den optimale farve­indstilling.

Designet er enkelt i sort, blank plastic, og der følger en solid, rund fod med, som er nem at montere på skærmen.

Fakta
  • Webkamera

  • HDMI-indgang

  • Billig

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Komplet kontrol over harddisken

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her