Cookie- og privatlivspolitik


ASUS M70VN 7S001C

Med M70VN får man en bærbar, der kan afvikle stort set alle programmer og spil, lang batterilevetid og et godt design, men skærmen trækker karakteren ned.

Set til:

8.999,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

ASUS M70VN har en kraftig processor, masser af hukommelse og et stærkt grafikkort. Den understøtter de nyeste netværksstandarder, og bortset fra et Blu-ray-drev er den i besiddelse af alt, hvad man kan ønske sig af teknik og tilslutningsmuligheder i en bærbar. Det mest imponerende er, at den også har lang batterilevetid.

Det er nemt at komme til alle porte og tilslutningsmuligheder, og vi kan rigtig godt lide, at ASUS har placeret strømstikket, skærmudgangene og netværksporten bag på den bærbare og ikke ude på siderne, som ellers nærmest er blevet standardløsningen. På den facon slipper man for at trække kablerne skråt ind over skrivebordet.

Windows Vista Home Premium har en mediecenterdel, hvor man bl.a. kan holde styr på sin musik, fotos og tv-optagelser. Og til at betjene medie­centret bruges den lille flade fjern­betjening, der har form som et almindeligt ExpressCard og kan klikkes ind i ExpressCard-indgangen på den bærbares højre side, når den ikke bruges.

Skærmen er M70VN’s største svaghed. Den lider af alt for kraftig bagbelysning, som skinner igennem og gør sorte skygger lysegrå. Den har også problemer med de lyseste farver, som bliver rødlige – fx bliver hvide skyer på den blå himmel lyserøde.

Med M70VN får man en bærbar, der kan afvikle stort set alle programmer og spil, testens længste batterilevetid og et godt design, men skærmen trækker karakteren ned.

Fakta
  • Høj ydelse

  • Lang batterilevetid

  • Skuffende skærm

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Notesblok

Notesblok er et af de programmer, der altid følger med Windows. Programmet bruges til at redigere små tekster.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her