Cookie- og privatlivspolitik


ASUS Hybrid TV Card My Cinema

Denne lille tv-tuner er en hybridmodel, der både kan tage gammeldags analogt fjernsyn og moderne digitalt (DVB-T) samt FM-radio

Set til:

458,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Der er endda en videoindgang, så ældre videoudstyr kan tilsluttes og man fx kan overspille VHS-bånd til pc. Den medfølgende fjernbetjening har fornuftigt disponerede knapper og ligger godt i hånden. Der medfølger enkle antenner til både radio og tv.

Hurtigstart-guiden og den desværre lidt overfladiske manual er på dansk. Tuneren er et ganske lille PCI Express-kort. Installationen skulle være nærmest automatisk, men i praksis fik kortet Windows til at gå i baglås. Så er det nu engang bedre at køre et installationsprogram til driveren som vanligt.

Det fungerede også efter hensigten.Der følger forskellige programmer med til at se tv og høre radio, herunder et GadgetTV, der lader tv-billedet køre som et minivindue, så du kan følge med i tv, mens du foretager dig andre ting på computeren.

Miniantennen giver et udmærket signal, hvis man ikke er for langt fra sende­masten. Med et analogt signal fra kabel-tv via et antennestik oplevede vi problemer med følsomheden, der fik lyd og billede til at hakke. Tuneren fungerer også med Windows Media Center. I modsætning til dyrere tunere har hardwaren dog ikke indbygget afkodning af tv-signalet, hvilket kan give problemer på langsomme computere.

Fakta

• Digitalt (DVB-T) og analogt tv
• FM-radio
• Analog videoindgang
• Fjernbetjening

  • Mange funktioner

  • Meget fornuftig pris

  • Installation driller

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Problemer med farverne

Problemer med farverne

Denne skærm efterlader et ret blandet indtryk. Den er solidt bygget og burde være rigtig god. Men farvebalance, betjening og kontrast falder igennem.

Læs mere

Samsung SyncMaster T220HD

Samsung SyncMaster T220HD

Samsung SyncMaster T220HD er en rigtig god skærm med digital tv-tuner og et hav af tilslutningsmuligheder. Vi anbefaler.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her