Cookie- og privatlivspolitik


ASUS G51J 3D Gaming Notebook

Denne store bærbare computer fra ASUS er bygget specielt til spil og kommer komplet med 3D-briller og endda en matchende rygsæk.

Set til:

12.387,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Tastaturet er i fuld størrelse med numerisk sektion, flade taster og en yderst praktisk baggrundsbelysning, så tastaturet faktisk kan bruges i mørke. Det hele er i en god mekanisk kvalitet, gedigent og solidt.

Specifikationerne er imponerende med en quad-core-CPU og et kraftigt GeForce GTX 260M-grafikkort. Den bærbare har en 15,6-tommer-skærm, hvis opløsning er på 1366 x 768 pixels.
Testresultaterne viser en ydelse helt i top, både på processor- og grafiksiden. CPU-frekvensen er på moderate 1,6 GHz, men de fire kerner giver masser af kræfter. Grafikkortet er særdeles kraftigt for en bærbar computer. Det er også vigtigt, for 3D-effekterne kræver, at det kan levere billeder i dobbelt så højt tempo som normalt. Det klarer computeren uden større problemer, om end
den store blæser giver en del støj under fuld belastning.

3D-effekterne er det afgørende nye her. En lille sender skal kobles til USB-porten i computeren, og derefter er de automatisk aktiveret. Brillerne er trådløse, og det indbyggede batteri lades via et USB-kabel. De medfølgende testfilm viser en flot 3D-virkning, undtagen på objekter, der er meget tæt på kameraet. 3D-brillerne er computerens helt store styrke, for de fungerer med alle 3D-spil.

Grafikkortet finder selv ud af at tegne billederne, så de passer til brillerne, og pludselig fremstår selv nogle ældre spil med fuld dybdevirkning. Det er ikke alle spil, der fungerer fejlfrit,
men en lille meddelelse i starten giver en hurtig forklaring om hvert spils kompatibilitet med brillerne.
Lyden er så god, som man kan forvente af små højttalere i en bærbar.

De mange kræfter i CPU og grafikkort har sin pris på en anden front, nemlig batterilevetiden. Fuldt opladet holder 6-cellers-batteriet henimod en time ved blandet brug. Presser man den med et spil eller en film, bliver det endnu kortere, og der viser sig problemer med 3D-brillerne og visning af film. Man skal ikke forvente at kunne spille eller se film i timevis uden at have en stikkontakt tæt på.

Alt i alt løser denne store bærbare sin mission glimrende: Den er fremragende til spil, 3D-brillerne fungerer overbevisende, og der er muskler nok til andre tunge opgaver. Den er dog relativt tung og kører ikke langt på en opladning. Men den mest mærkbare ulempe er dog den meget høje pris.

Fakta

• CPU: Intel i7,
quad-core 1,6 GHz
• GPU: Geforce GTX 260M
• Skærm: 15,6 tommer
• Opløsning: 1366 x 768
• Ram: 4 gigabytes
• Harddisk: 320 gigabytes
• Vægt: 3,4 kilo + 600 gram PSU
• Styresystem:
Windows 7, 64 bit

  • Ægte 3D-grafik

  • Masser af kræfter

  • 3D-effekt i alle spil

  • Batteritid

  • Høj pris

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Tjen penge på Youtube

Tjen penge på Youtube

Youtube er begyndt at betateste et program, hvor de kan tilbyde download af videoklip, og endda muligheden for at tage sig betalt, når der downloades.

Læs mere

PCI

PCI er den mest almindelige standard for udvidelseskort til pc. Du kan købe lydkort, grafikkort og meget andet til PCI-bussen. PCI-soklerne er de hvide udvidelsessokler på bundkortet.

Læs mere

Skriv PDF-filer

Skriv PDF-filer

CutePDF lægger sig som en ekstra printer i Windows, så du kan gemme enhver fil i PDF-format blot ved at udskrive den til printeren ved navn CutePDF.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her