Cookie- og privatlivspolitik


ASUS FrontLinker

Hvis man har en pc med det rette bundkort og mod på at skille den ad, er FrontLinker et sikkert hit!

Set til:

369,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

ASUS har lavet et genialt frontpanel, der byder på et hav af kortlæsere og tilslutningsmuligheder for eksterne USB-, E-SATA- og Firewire-enheder. Og bedst af alt de tre såkaldte Magic Cables, som er 50 centimeter lange forlængerledninger, der kan trækkes ud og tilsluttes iPods, digitalkameraer og alle mulige andre slags afspillere og rulles ind i frontpanelet igen, når man ikke skal bruge dem - så slipper man for at have kabler liggende på skrivebordet og flyde!

FrontLinker er primært beregnet til brug med pc'er, der har et ASUS Digital Home-bundkort, og derfor kan man ikke regne med, at alle funktioner vil virke i pc'er med andre typer bundkort. En af de specielle funktioner er muligheden for at tilslutte sin mp3-afspiller, og få lov til at afspille musikken over pc'ens højttalere, selv når pc'en er slukket.

Det er også muligt, at oplade tilsluttede enheder via to af FrontLinkers magiske kabler (iPod- og miniUSB-kablet), når pc'en er slukket. Denne funktion er heldigvis ikke kun forbeholdt ASUS-bundkort og vil ifølge producenten virke med alle de typer, der kan indstilles til at køre med strøm på USB-portene konstant. Kortlæserne, mikrofonindgangen, Firewire- og USB-portene vil også virke med de fleste typer bundkort, mens E-SATA-porten er afhængig af om bundkortet er i besiddelse af den nye SATA-harddiskstandard.


Installationen af Frontlinker er absolut ikke for de teknikforskrækkede, for pc'en skal skilles ad, og der er seks stik, der skal tilsluttes forskellige steder på bundkortet. Den medfølgende manual er på engelsk og god nok om end noget teknisk i det.

Fakta

ASUS FrontLinker

Indgange:
1 x USB 2.0
1 x Firewire
1 x E-SATA
1 x Mikrofon (6,3 mm Jackindgang)

Magic Cables:
1 x Minijack (det sædvanlige hovedtelefonstik)
1 x iPod Dock kabel
1 x miniUSB 2.0

Kortlæsere:
CF, SM, SD, MMC, MS, MS PRO

  • Mange tilslutningsmuligheder

  • De indbyggede Magic Cables

  • Teknisk installation

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her