Cookie- og privatlivspolitik


ASUS F5VL

ASUS har produceret en bærbar, der må siges at være pengene værd – hverken mere eller mindre.

Set til:

5.890,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

ASUS er ikke blandt de største producenter af bærbare, men det sker faktisk ofte, at de overrasker positivt, og ASUS F5VL er faktisk heller ikke en dårlig bærbar computer.

I første omgang er designet nu ikke noget at råbe hurra for. Det er faktisk en anelse kedeligt. Webkameraet kan drejes, hvilket er en god detalje, men det skæmmer pc’en en smule, når den er lukket.

Det overrasker positivt, at ASUS har valgt at vedlægge en mus, så man har et alternativ til den berøringsfølsomme plade. Ud over det er computeren en ganske gennemsnitlig maskine at se på, og det indtryk forbliver, når maskinen er tændt. I hvert fald er der ikke tale om noget multimediemonster, om end grafikkortet godt kan klare de mest simple spil. Processoren er ikke blandt de hurtigste, så der er grænser for, hvor meget ydelse der kan trækkes ud af den. De to gigabytes ram er glimrende, og 160 gigabytes harddisk er også acceptabelt.

Skærmen hører til i den bedre ende. Lyset fordeles godt, og billedet står skarpt og detaljeret. Generelt er skærmen en smule over gennemsnittet. På softwaresiden lægger ASUS F5VL sig også midt i feltet. Der er ikke irriterende kommercielle links, genveje eller lignende, men der er prøve­udgaver af Microsoft Office, brænder-programmet Nero 7 (som er blevet overhalet af Nero 8 efterfølgende) og Norton Internet Security. Det er bedre end ingenting, men så heller ikke meget mere. Vi så hellere en udgave af Microsoft Works, der rent faktisk er et fuldt program, end de 60-dages prøve man får på Office 2007.

Fakta
  • Fornuftigt grafikkort

  • Mus medfølger

  • God skærm

  • Middelmådig ydelse

  • Kedeligt design

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Skriv PDF-filer

Skriv PDF-filer

CutePDF lægger sig som en ekstra printer i Windows, så du kan gemme enhver fil i PDF-format blot ved at udskrive den til printeren ved navn CutePDF.

Læs mere

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ leverer en god og simpel tyverialarm, som er nem at sætte op, men prisen er lige i overkanten.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her