Cookie- og privatlivspolitik


ASUS ET2400EGT

I modsætning til de fleste andre alt i én-pc’er er ASUS ET2400 lynhurtig.

Set til:

9.000,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Computerens hjerte er en kraftig Pentium-processor, støttet af 4 gigabytes ram samt en harddisk på en hel terabyte. Et ATI Radeon 5470-grafikkort sørger for 3D-grafik til husbehov. Med en læse- og skrivehastighed på over 120 megabytes/sekund er både kapacitet og hastighed i top på pc’ens harddisk. Den store 24-tommer- skærm har Full HD-opløsning og er berøringsfølsom. Der er trådløst netværk, og i toppen af skærmen sidder et webkamera.

Opsætningen forløber uden problemer. Den medfølgende trådløse mus og tastatur skal have monteret batterier, og en lille USB-adapter sørger for at skabe forbindelse.Musen er af ordinær mekanisk kvalitet, men har høj opløsning og giver god præcision på skærmen. Tasterne er behagelige, men der er ingen numerisk sektion. Der er forinstalleret et par systemprogrammer og en sikkerhedspakke.

En lidt påtrængende såkaldt Super Hybrid Engine fintuner systemydelsen, men ellers er de medfølgende programmer diskrete og relevante. Specielt det indbyggede webkamera har et ret godt styreprogram, der gør det nemt at bruge. Opløsningen er kun på 0,3 megapixels, men kameraet leverer gode billeder – også i halvmørke.

Den blanke skærm imponerer med en flot og fejlfri farvevisning. Ved at trykke direkte på skærmen kan man flytte og åbne dokumenter og mapper, næsten som brugte man en mus. Nogle handlinger som fx valg i menuer er dog nemmest med en mus. Vores målinger viser, at denne alt i én-pc er de fleste andre overlegen. Hvor andre typisk har ydelse som en
forvokset netbook, sørger en dobbeltkerneprocessor for kraft nok til det meste i ASUS-pc’en. De indbyggede højttalere forbløffer med en lydkvalitet, der hører til de bedste indbyggede, vi er stødt på.

Fakta

• CPU: Pentium dual-core
2,8 GHz
• Ram: 4 gigabytes
• Harddisk: 1.000 gigabytes
• Grafikkort: ATI Radeon
HD 5470
• Skærm: 24 tommer,
1920 x 1080 pixels
• Netværk: 100 megabit/
sekund
• Trådløst net: 802.11n
• Harddiskhastighed:
122 megabytes/sekund

  • God ydelse

  • Berøringsfølsom skærm

  • Stor harddisk

  • Godt tastatur

  • Begrænset 3D-grafik

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
D-Link DIR-655 Wireless N router

D-Link DIR-655 Wireless N router

D-links lover større rækkevidde og højere hastighed med deres nye router.

Læs mere

 Trackball

Trackball

En trackball svarer til en mus, men i stedet for at flytte musen rundt på skrivebordet flytter du en kugle med fingrene.

Læs mere

Defragmentere

Defragmentering er at organisere filerne på harddisken sådan, at de ligger samlet. Defragmentering skaber også plads til nye filer og får generelt Windows til at arbejde hurtigere.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her