Cookie- og privatlivspolitik


ASUS EeeBox Pc B204

Stationær mini-pc, som fint klarer mail og surfing – og så får du et mediecenter med i prisen.

Set til:

3.199,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

EeeBox PC B204 er en stationær udgave af den meget populære Eee PC-netbook. Ligesom den bærbare er EeeBox meget billig. Der er alligevel blevet plads og penge til et indbygget batteri samt en HDMI-udgang, så den lille computer kan kobles direkte til tv’et.

Det sidste er en logisk konsekvens af, at mange valgte at bruge den første udgave af EeeBox, B202, som medie­computer. Det indbyggede grafikkort hjælper den lidt brystsvage Atom-processor, når der skal vises HDTV. Dertil kommer, at HDMI-tilslutningen gør det til en leg at slutte pc’en til fladskærmen. Og da den er meget støjsvag, kan den fint stå sammen med tv’et i stuen.

Selve den fysiske udformning er meget kompakt og diskret. En ganske lille og nydelig computer placeret på en elegant metalfod.

Vores hvide testmodel er udstyret med en sort antenne til det trådløse netværk og et sort IR-øje til kommunikation med fjernbetjeningen. Det går lidt ud over det ellers rene udtryk, og ASUS kunne godt tage ved lære af blandt andre Apple, som har forstået, at design skal være konsekvent. Modellen findes dog heldigvis også i sort – og så passer tingene igen sammen.

Trods manglen på et dvd-drev har ASUS valgt at lade firmaets eget bud på mediecentersoftware følge med, og det fungerer nogenlunde. Den kan betjenes via den medfølgende hvide fjernbetjening. Herfra er det muligt at navigere i både musik, billeder, videooptagelser og dvd’er. Det sidste kræver dog et eksternt dvd-drev. Reaktionstiden, når man bevæger sig rundt i menuerne, er ikke imponerende, men kan man leve med den, udgør den lille ASUS et fint bud på et minimalistisk mediecenter til en fornuftig pris.

Det indbyggede batteri er en smart detalje. Hvis strømmen går, kan computeren køre videre i cirka 20 minutter for egen kraft, så man kan nå at gemme det, man sidder og arbejder med.

Har man ikke brug for de ekstra grafikkræfter, HDMI eller batterireserve, vil vi dog anbefale den billigere model EeeBox B202 som et endnu bedre køb. I begge tilfælde er der tale om nogle rigtige sparegrise med et strømforbrug helt nede omkring 20 watt.

Fakta
  • Fylder meget lidt

  • Støjsvag

  • Strømbesparende

  • Intet cd/dvd-drev

  • Langsom

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Samsung SyncMaster T220HD

Samsung SyncMaster T220HD

Samsung SyncMaster T220HD er en rigtig god skærm med digital tv-tuner og et hav af tilslutningsmuligheder. Vi anbefaler.

Læs mere

Gendan de slettede filer

Gendan de slettede filer

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et rigtigt godt og gratis gendannelsesprogram.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her