Cookie- og privatlivspolitik


ASUS Eee Pad Transformer Prime TF201

I vores seneste stortest af tablets var ASUS’ testdeltager tæt på at løbe af med sejren, men måtte se sig slået af Apples iPad 2.

Set til:

4.995,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Nu er ASUS tilbage med en ny og forbedret udgave af Eee Pad Transfomer, og den er intet mindre end verdens første tablet med quad-core – altså en processor med hele fire kerner. Den stærke processor giver hastighed, der både kan måles og mærkes, men selve Android-brugerfladen hakker stadig en lille smule i modsætning til iPad’ens styresystem. ASUS TF201 er naturligvis spækket med de nyeste og smarteste funktioner og er iPad’en overlegen på stort set alle tekniske områder, men vi sidder stadig tilbage med en lidt flad fornemmelse.

På trods af den lidt hakkende oplevelse er det den bedste Android-tavlecomputer til dato. I vores hastighedstest slog ASUS’en alle rekorder og var markant hurtigere end alle andre, også iPad 2. ASUS har heldigvis meget andet at byde på end blot høj ydelse. Her får du nemlig alle de funktioner, du drømmer om.

Med i pakken følger eksempelvis et lille tastatur, som kan klikkes sammen med tavlen. På den måde kan du betjene tavlecomputeren, som var den en almindelig bærbar. Og det er altså nemmere at skrive på det smarte minitastatur end på selve skærmen.

Skærmen er knivskarp, og tablet'en reagerer lynhurtigt og præcist, når man betjener den.

Derudover er tastaturet forsynet med et ekstra batteri, så du får utrolige 18 timer, når delene er klikket sammen. Eneste lille minus i den forbindelse er, at tavlen og tastaturet har et lidt for højt tyngdepunkt, når de er klikket sammen. Man skal passe på, at arrangementet ikke falder bagover og ned på gulvet, når man sidder med det i skødet.

Læs endnu flere test og nyheder
Bestil Komputer For Alle

Fakta

Skærm: 10,1 tommer
Opløsning: 1280 x 800 pixels
Processor:
Nvidia Tegra 3 Quad-core
Hukommelse: 1 GB
Tilslutningsmuligheder tavle: Trådløst netværk (802.11n),
Bluetooth, micro-HDMI,
micro-SD-kortlæser
Tilslutningsmuligheder
tastatur: USB, SD-kortlæser
Digitalkamera: 8 megapixels + frontkamera 1,2 megapixels
Højttalere: 1
Mål (uden tastatur):
26,3 x 18 x 0,8 cm
Vægt (uden tastatur):
586 gram

  • Kraftig processor

  • God lyd

  • Medfølgende tastatur

  • Masser af funktioner

  • Brugerfladen hakker lidt

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Tjen penge på Youtube

Tjen penge på Youtube

Youtube er begyndt at betateste et program, hvor de kan tilbyde download af videoklip, og endda muligheden for at tage sig betalt, når der downloades.

Læs mere

PCI

PCI er den mest almindelige standard for udvidelseskort til pc. Du kan købe lydkort, grafikkort og meget andet til PCI-bussen. PCI-soklerne er de hvide udvidelsessokler på bundkortet.

Læs mere

Skriv PDF-filer

Skriv PDF-filer

CutePDF lægger sig som en ekstra printer i Windows, så du kan gemme enhver fil i PDF-format blot ved at udskrive den til printeren ved navn CutePDF.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her