Cookie- og privatlivspolitik


ASUS Eee Box EB1501

Denne lille computer er en stationær udgave af Asus Eee-netbook’en, og ligesom de små bærbare har vi også her at gøre med en computer til lav pris og tilsvarende moderat ydelse.

Set til:

3.121,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Den er ikke meget større end et almindeligt dvd-drev og fås i hvid eller sort med en stribe porte, kortlæser, en dvd-brænder samt mus og tastatur. Selve computeren monteres skråt på en fod, så det er nemmere at komme til stik og porte. Der er sorteret fornuftigt mellem portene, så dem, man skal bruge til daglig, sidder i front, mens dem, der normalt vil være permanent forbundet, gemmer sig på bagpladen.

Pc’en skal forbindes til en almindelig skærm via VGA- eller HDMI-kabel. Strømmen kommer fra en lille udvendig strømforsyning, som dem der følger med netbooks. Pc’en bruger ikke ret meget strøm og udvikler minimal varme. Den lille blæser i kabinettet kører dog konstant, hvilket giver en jævn baggrundsstøj.

Trods den ikke særligt stærke dobbeltkerneudgave af Atom-processoren starter programmerne i Windows 7 hurtigt, og selv når der er flere programmer i gang samtidig, mister pc’en ikke pusten uden videre.

Målt i rå ydelse svarer Eee Box EB1501 omtrent til halvdelen af en almindelig bærbar. Computeren er skabt til at løse lette opgaver, og det gør den godt. Kontorprogrammer, browsere og andre interaktive programmer fungerer fint. Dvd-film vises flot, og pc’en kan endda afspille HD-film.

Mus og tastatur følger med i pakken, men musen passer ikke rigtigt i hånden og virker billig, og tastaturet rasler, når man taster på det. Alt i alt er ASUS Eee Box en diskret og velfungerende pc, der i den rette sammenhæng er et glimrende valg.

Fakta

• CPU: Intel Atom dual-core
1,6 GHz
• Ram: 2 gigabytes
• Harddisk: 250 gigabytes
• Netværk: Gigabit
• Trådløst: 802.11b/g/n
• Video: VGA & HDMI
• USB: 6 porte
• Tilbehør: Mus, tastatur

  • Usædvanligt kompakt

  • Indbygget dvd-drev

  • Kvik i daglig brug

  • Moderat ydelse

  • Tastaturet skuffer

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Notesblok

Notesblok er et af de programmer, der altid følger med Windows. Programmet bruges til at redigere små tekster.

Læs mere

HP 2133 Mini-notebook pc

HP 2133 Mini-notebook pc

HP's netbook har et godt udvalg af software, og så er tastaturet fremragende.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her