Cookie- og privatlivspolitik


ASUS Eee 901

ASUS Eee 901's tastatur er meget kompakt og svært at bruge, men det kompenseres der for med den lange batteritid, lave vægt og lille størrelse.

Set til:

2.999,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

ASUS har valgt at udstyre netbooken Eee 901 med en såkaldt SSD-harddisk. På grund af den høje pris per gigabyte på den teknologi er lagerkapaciteten kun på 12 gigabytes. Dette suppleres af 20 gigabytes online lagerplads med tjenesten Eee Storage, så du kan opbevare dine filer på nettet og have adgang til dem hvor som helst.

SSD-harddisken skulle så i teorien give en computer, der er langt hurtigere til at starte op. I praksis er der imidlertid kun cirka fem sekunders forskel på, hvor hurtigt Eee PC 901 er klar i forhold til Eee PC 1000HA. Til gengæld gør SSD-harddisken, at computeren bedre kan klare de knubs, den eventuelt får under transport.

Tastaturet på Eee 901 er kompakt, og det er derfor svært at skrive uden at ramme to taster ad gangen. Der er fire genvejs­taster, hvoraf du selv kan programmere de to.

Denne maskine er også udstyret med Bluetooth, så filer kan udveksles trådløst. Og så understøtter den 802.11n-standarden og dermed en hurtigere overførsel via trådløst netværk.

Den testede model benytter Windows XP, men ASUS tilbyder også Eee 901 i en version med Linux-styresystem.

Konklusion
Tastaturet er meget kompakt og svært at bruge, men det kompenseres der for med den lange batteritid, lave vægt og lille størrelse.

Fakta
  • SSD-harddisk

  • Bluetooth

  • Lille tastatur

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gendan de slettede filer

Gendan de slettede filer

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et rigtigt godt og gratis gendannelsesprogram.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her