Cookie- og privatlivspolitik


Assassin’s Creed

Assassin’s Creed er underhold­ende og et af årets flotteste spil, men det kræver en kraftig pc.

Set til:

299,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Assassin’s Creed er et af de flotteste spil, vi har haft fingrene i i 2008. Det kan i sin opbygning godt minde lidt om den populære spilserie Grand Theft Auto, men hvor Grand Theft Auto foregår i moderne vestlige storbyer, så er handlingen i Assassin’s Creed henlagt til Mellemøsten i det 12. århundrede, og det giver lidt ekstra krydderi på billedsiden.

Man indtager rollen som Altair, en adræt snigmorder, der bevæger sig lige så let hen over byernes flade tage som i de støvede gader. Det er korstogenes tid, men spillets grundhistorie er dybest set, at man skal opsøge og udradere en gruppe mennesker spredt ud over området, som spillet foregår i, så lige præcis på det område minder det om mange spil, vi har set før.

Man bevæger sig rundt i et stort og flot spilunivers, og detaljerigdommen er mildt sagt imponerende ­– nogle gange stopper man op for bare lige at beundre de lækre billeder. Desværre betyder de detaljerede omgivelser også, at spillet kræver en ret kraftig pc for at kunne nydes fuldt ud.

Assassin’s Creed er et imponerende flot og meget medrivende spil, men det er ikke et spil, som man har lyst til at spille igen, når man først har gennemført det én gang. Man føler simpelt hen, at man har udforsket det, der er at udforske i spillets verden.

Fakta
  • Meget flot

  • Overbevisende spilunivers

  • Underholdende

  • Høje krav til pc’en

  • Engangsfornøjelse

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her