Cookie- og privatlivspolitik


Asetek VapoChill Micro Ultra Low Noise

Køleren fra Asetek er klar til at montere på en række forskellige processorer fra både Intel og AMD, og alt, hvad man skal bruge, er i pakken.

Set til:

330,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Pc'er falder stadig i pris, og efterhånden er der andre ting end ydeevne, man kan vælge at fokusere på desværre er støjsvage løsninger sjældent det, der konkurreres på, så der må man handle selv.

Kølingen af pcens processor, er en af de mest larmende komponenter. Danske Asetek specialiserer sig i støjsvage kølere, bl.a. vandkøling, og deres Vapochill Micro vil de gerne sælge til helt almindelige pc-ejere som en nem løsning.

Større blæser - mindre støj
Teknisk forbedrer VapoChill Micro kølingen ved hjælp af en stor køleprofil (som køleren på en bil) der flytter varme ved hjælp af gas i et lukket rørsystem og en stor blæser. Det skulle give bedre køling og mindre støj, fordi den store blæser skal flytte mindre luft og kører langsommere end standardblæseren.

Den tekniske del virker. VapoChill Micro er bedre og langt mindre støjende end de blæsere de fleste pcere er født med. Den er ikke helt lydløs, men absolut støjsvag og med den medfølgende omdrejningskontrol kan man få blæseren til at køre så langsomt, at det kræver anstrengelse at høre den. Den samlede køler er stor, men vejer ikke meget.

Om køleren kan skiftes af folk, der ikke har prøvet den slags før, er straks en anden sag. Manualen er ganske god, men en kende kortfattet. VapoChill Micro er faktisk nemmere at installere end en standardkøler og kræver kun to skruer det svære er at fjerne den gamle køler, hvilket godt kan give sved på panden første gang, man prøver det. Her burde Asetek havde beskrevet hele processen i deres manual, som godt kunne have fyldt lidt mere.

Fakta

Asetek VapoChill Micro Ultra Low Noise

+ Mindre støj
+ Bedre køling
- Svær at montere
- Kræver plads i pc'en
- For kortfattet manual

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her