Cookie- og privatlivspolitik


Archos TV+

Designet er stueegnet, og TV+ er en god netværksstreamer, men til prisen, så forventer man at få glæde af alle de funktioner, der er remset op på indpakningen.

Set til:

2.199,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Franske Archos er mest kendt for at lave lækre håndholdte videoafspillere længe før alle andre fik den samme idé, men nu vil firmaet med en æske i børstet aluminium også have en fast plads i din stue.

Archos TV+ er en boks fuld af muligheder. Netværksstreamer, multimedielager og mediecenter i samme diskrete indpakning.

Designet er minimalistisk, og opsætningen er nem. Når du første gang tænder Archos TV+, så hopper den selv mellem sine tv-signaler, indtil du kan se et billede. Når du så trykker ’ok’, fortsætter det derudaf, og der går ikke mange minutter, før den er tilsluttet dit trådløse netværk, og fordi den understøtter UPNP, så finder den hurtigt dine delte film, billeder og musik på netværket.

Mere besværligt bliver det, hvis du gerne vil optage tv på den indbyggede harddisk. TV+ har nemlig ikke nogen tv-tuner, i stedet skal den styre din modtager for eksempel i en satellitmodtager eller kabelboks. Det gør den ved at udsende infrarøde signaler, hvilket kræver både at de to enheder står overfor hinanden (hvilket ikke var pænt i konens ellers velordnede stue), og at du finder en kode til din modtager, som når man prøver at få en universalfjernbetjening til at virke – besværligt og i vores stue kom det aldrig til at virke optimalt.

Har du først et tv-signal, så kan TV+ optage ved hjælp af sin indbyggede tv-guide. Men den kræver at man bruger den indbyggede Opera-browser, der først skal tilkøbes, da den ikke er inkluderet i prisen. Når det er sket, kan man så erfare, at tv-guiden stort set ikke indeholder nogle kanaler, som vi kan modtage på vores breddegrader. Det mest direkte modstykke til Archos TV+ er Apple TV, der også er en diskret boks til stuen, som er blevet kritiseret for at lade hånt om det skandinaviske marked – også TV+ har en indbygget butik, hvor man kan downloade film og andet. I modsætning til Apples bud, så er butikken ikke lukket for os danskere, men til gengæld er indholdet pauvert.

Archos TV+ har en masse muligheder. Det er en god måde at få sine mediefiler vist på fladskærmern. Den indbyggede browser er god, men det er skidt, at den ikke er inkluderet i prisen, og skal man websurfe i sofaen, så er Archos-fjernbetjeningen med sit komplette miniaturetastatur det hidtil bedste bud, vi har set. Men det er også en boks fuld af uforløste ideer. Ting, der lyder godt på papiret men fungerer elendigt i praksis. Flere af dem, kan dog løses for eksempel med ny software eller et bedre udbud for indholdsleverandører. Så der er håb forude, men lige nu er TV+ en kasse med lidt for dyre løfter om fremtiden.

Fakta
  • Nem opsætning

  • Ingen tv-tuner

  • God til streaming

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nem cd-brænding

Nem cd-brænding

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et godt og gratis brænderprogram.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her