Cookie- og privatlivspolitik


Archlord

Eventyrspillet Archlord henvender sig kun til de mest dedikerede fans af genren.

Set til:

70,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Archlord er et online-rollespil i stil med det yderst populære World of Warcraft, hvor det gælder om, at styre en figur rundt på eventyr og løse opgaver. Jo flere opgaver man løser, desto højere stiger man i graderne, og efterhånden bliver figuren stærkere, klogere og hurtigere. Men til forskel fra World of Warcraft er Archlord blottet for brugervenlighed og lækkerier og henvender sig primært til rollespilsnørder, der på forhånd ved, hvad de skal gøre.

Det værste ved spillet er styringen. Uanset om man bruger musen eller tastaturet er det til tider en kamp, at få figuren til at makke ret. Man kan fx klikke med musen et sted på kortet, og det er så meningen, at figuren løber hen til det sted, hvor der blev klikket. Men hvis der fx står et træ eller et hegn i vejen, stopper figuren op og skal manuelt hjælpes uden om enhver forhindring. Irriterende! Det værste er dog, hvis man styrer med tastaturet. Hvis man fx løber lige ud (altså bare holder fremadtasten nede) risikerer man, at figuren lige pludselig og uden nogen som helst form for varsel vender 180 grader og løber i stik modsat retning. Det er ærgerligt, at styringen er så dårlig, for det ødelægger virkelig meget af spillet - bare det at navigere rundt i byerne for at snakke med indbyggerne, bliver en hård opgave i sig selv.

Ikke nok med at styringen er dårlig, man er også totalt overladt til sig selv og skal gætte sig frem til, hvad man skal. Første gang spillet startes, vises et stort tomt rum, og hvad der i første omgang ligner en fastfrosset pc, er i virkeligheden dér, hvor man skal vælge sin figur - ville det være for meget at forlange med et par hjælpeskilte undervejs? Samme problem møder man inde i selve spillet, hvor man heller ikke bliver hjulpet i gang.

Det bedste er grafikken, som er ganske nydelig og indbydende, og bortset fra den konstante dystre "stemningsbrummen", som i løbet af meget kort tid bliver meget irriterende, er lydsporet også ret godt.

Fakta

Archlord

  • Lav pris

  • Ganske pæn grafik

  • Dårlig styring

  • Ingen begynderhjælp

  • Brugerfjendtligt

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Pioneer DVR-560H-K

Pioneer DVR-560H-K

En brugervenlig harddisk- og dvd-optager, som byder på nogle gode funktioner og muligheder. Men den har sine begrænsninger.

Læs mere

Olympus E-410

Olympus E-410

Kvalitet, features og prisen gør Olympus til et seriøst bud på et digitalt spejlreflekskamera.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her