Cookie- og privatlivspolitik


Apple solgte 525.000 iPhones over weekenden

Der blev langet små 200.000 iPhones over amerikanske diske på apparatets første dag i handlen. Weekendens salg runder en halv million.

En af nyere tids mest omtalte elektronik-produkter, Apples iPhone, ramte langt om længe butikkerne i USA i fredags. Amerikanske aviser vurderer, at der blev solgt op til 200.000 eksemplarer på førstedagen, mens det samlede salgstal efter weekenden hedder 525.000.

Apple havde regnet med at sælge 100.000 iPhones i timen på førstedagen, men firmaet kan næppe være skuffet over salgstallet. Den nye telefon, som er en blanding af en iPod, en håndholdt computer og en smartphone, er kendetegnet ved, at den udelukkende styres via en trykfølsom skærm. Apples mål er at sælge op mod 10 millioner iPhones i 2008, hvilket svarer til en procent af det globale mobiltelefon-marked.

(Kilde: Reuters)

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
D-Link DIR-655 Wireless N router

D-Link DIR-655 Wireless N router

D-links lover større rækkevidde og højere hastighed med deres nye router.

Læs mere

 Trackball

Trackball

En trackball svarer til en mus, men i stedet for at flytte musen rundt på skrivebordet flytter du en kugle med fingrene.

Læs mere

Defragmentere

Defragmentering er at organisere filerne på harddisken sådan, at de ligger samlet. Defragmentering skaber også plads til nye filer og får generelt Windows til at arbejde hurtigere.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her