Cookie- og privatlivspolitik


Apple Safari 3.1.1

Mødet med Apples nye browser efterlader et overvejende positivt indtryk, og det bedste er, at den er helt gratis.

Set til:

kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Apples første browser til Windows XP og Vista hedder Safari og byder på rigtig mange gode takter. Den er i de fleste tilfælde en del hurtigere end Internet Explorer, bringer nogle nye smarte funktioner med sig, og det bedste er, at den er gratis.

Safari fungerer et langt stykke hen ad vejen ligesom Internet Explorer. Vi kunne både logge på Hotmail, Yahoo-mail og besøge skattevæsenet på www.skat.dk og logge ind med digital signatur. Eneste problem var, at Safari ikke kunne logge på Danske Banks selvbetjening - selv efter en opdatering af Java, lykkedes missionen aldrig. Til gengæld går det stærkt. Og når man kommer direkte fra Internet Explorer, kan man virkelig mærke forskel. Hjemmesider som normalt tager op i mod 10 sekunder at hente, er klar efter 3-4 sekunder. Og det var de færreste hjemmesider, som ikke reagerede markant hurtigere på test-pc'en. En anden forskel på IE og Safari er, at man med Safari kan bladre nedad på hjemmesiderne, mens de hentes.

Den gratis browser har flere nye og smarte funktioner indbygget. Én af dem hedder Privat Browser, som sørger for at rydde op og slette ethvert spor - smart, for så kan ungerne ikke se, hvilke internetbutikker man har købt deres julegaver i ...

Safari giver også mulighed for fane-browsing, hvilket vil sige, at man kan have flere hjemmesider åbne i det samme vindue. Og selv om de små hjemmeside-ikoner ikke vises på fanerne, er vi begejstrede over, at man kan trække i fanerne, så de åbnes i nye vinduer.

Efter at have benyttet Safari i en uges tid, er vi stadig ikke stødt på nogen hjemmesider, som ikke kunne vises. Dog er der nogle begrænsninger, og ud over pop-up-blokeringen og muligheden for at slå Java til eller fra, er der ingen andre sikkerhedsforanstaltninger. Og så kan Safari heller ikke vise de såkaldte Alt-tags, som er den funktion der viser navnet på billeder, når man holder musen stille over dem.

Fakta

Apple Safari 3.1.1

  • Koster ikke noget

  • Reagerer hurtigt

  • Privat browser sletter alle spor

  • Få sikkerhedsmuligheder

  • Problemer med login hos Danske Bank

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Skriv PDF-filer

Skriv PDF-filer

CutePDF lægger sig som en ekstra printer i Windows, så du kan gemme enhver fil i PDF-format blot ved at udskrive den til printeren ved navn CutePDF.

Læs mere

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ leverer en god og simpel tyverialarm, som er nem at sætte op, men prisen er lige i overkanten.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her