Cookie- og privatlivspolitik


Apple iMac i5 21,5”

Vægten gør indtryk, når man tager denne computer ud af kassen. Et kabinet i aluminium giver den en vægt på næsten ni kilo og planter den solidt på bordet. Sammen med computeren får man et ganske lille tastatur og en mus, der på klassisk Mac-manér kun har en enkelt knap.

Set til:

8.939,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Opsætningen foregår via en guide, hvor man blandt andet kobler til det trådløse netværk, og efter få minutter er computeren oppe at køre.

Hvis man ikke bryder sig om styresystemet, kan man altid installere Windows på computeren.

Den store skærm med Full HD-opløsning står flot, og det bekræftes af vores testbilleder. Hvor vi på de fleste skærme er vant til forskellige mindre uregelmæssigheder, klarer denne skærm det hele uden slinger i valsen. Farvebalancen er fin, der er ingen problemer i de sorte nuancer, billedet står urokkeligt fast, og for en gangs skyld vælter farvebalancen ikke, når skærmen betragtes fra siden. Ydelsesmæssigt er computeren mere gennemsnitlig. Den indbyggede Intel i5-CPU har fire kerner, så den løber ikke tør for kræfter med de fleste programmer, men arbejder man med video eller andre regnetunge opgaver, bliver denne computer mærkbart langsommere.

Grafikkortet af typen Radeon HD 6750M er på linje med dem, vi finder i mange bærbare computere. På en pc gør det det muligt at spille 3D-spil med rimeligt resultat, hvis man sørger for ikke at sætte detaljeringsgraden for højt.

Musen rummer en overraskelse: Den har indbygget museplade! Det kan lyde mærkeligt, men i praksis er det en fremragende opfindelse, der gør det nemt at flytte rundt i store dokumenter.

Det lille tastatur er i fin kvalitet med taster, der er forholdsvis faste at trykke ned. Den kompakte størrelse er en fordel, hvis man ikke har meget plads på skrivebordet. Prisen for størrelsen er, at der ikke er noget numerisk tastatur, og at tasterne ikke er opdelt i grupper.

Læs endnu flere test og nyheder
Bestil Komputer For Alle

Fakta

• CPU: Intel i5 2,5 GHz
• Ram: 4 GB
• Harddisk: 500 GB
• Skærm: 21,5”
• Opløsning: 1920 x 1080
• Skærmkort: Radeon HD 6750M
• Dvd-brænder: 8x
• Trådløst: 802.11n
• Mål: 52,8 x 45,1 x 18,9 cm

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Pirater køber mest musik

Pirater køber mest musik

En ny norsk undersøgelse vender op og ned på de argumenter, som musikbranchen i årevis har brugt i kampen mod pirater på nettet. Piraterne er nemlig branchens kernekunder.

Læs mere

MSI NX8800GT T2D512E OC

MSI NX8800GT T2D512E OC

MSI NX8800GT leverer en utrolig høj ydelse og er alle pengene værd.

Læs mere

Playstation 3

Playstation 3

PlayStation 3 er en potent spillemaskine, hvor det specielt er grafikken i HD-kvalitet, der er trækplasteret.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her