Cookie- og privatlivspolitik


Amitech HomePlug Turbo 85 Mb (2 stk.)

Prisen er rimelig, designet er relativt pænt og diskret, og så er hastigheden i orden.

Set til:

799,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Amitech's netværkspakke består af to smarte omformere, som på nemmeste vis kan lave netværk over hjemmets almindelige lysnet. På den facon slipper man for at trække netværkskabler tværs over stuegulvet for at nå helt ned i den anden ende af huset - bare put omformerne i hver deres stikkontakt, tilslut en pc til hver af dem, og så er der netværk!

Denne udgave af HomePlug (findes også i en hurtigere 200 Mbit/s-version) kan flytte data over netværket med 85 Mbit i sekundet. Vi målte dog kun en maksimalhastighed på 74 Mbit/s, med omformerne siddende i samme stikdåse. Men da vi testede på 10 meters afstand fra kontoret og ind til stuen, blev vi dog positivt overraskede. Her formåede omformerne at holde en hastighed på 12 Mbit/s - hvilket er dobbelt så hurtigt som Linksys løsning PLK200, som vi testede for nylig. Og nu vi er ved sammenligninger, er det værd at nævne at Linksys' omformersæt koster omkring 1200 kroner. Amitech HomePlug Turbo 85 Mb koster 799 kroner i vejledende udsalg, men det lykkedes os at finde dem helt ned til 699 kroner.


Der findes mange forskellige løsninger som denne, og vi har da også testet omformere fra mange andre producenter. Der hvor Amitech's omformere adskiller sig fra de andre løsninger er bl.a. på den fysiske udformning. Hvor de fleste andre er store og klodsede kæmper, er HomePlug faktisk både pæne og relativt små.

Fakta

Amitech HomePlug Turbo 85 Mb (2 stk.)

  • Rimelig pris

  • Pænt design

  • Fin hastighed

  • Brugervenlig

  • virker uden drivere

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Komplet kontrol over harddisken

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her