Cookie- og privatlivspolitik


Amitech HomePlug 200 Megabit

Amitechs homeplug-sæt fungerer udmærket, især på korte distancer. Hastigheden falder en del med afstanden, men sættet bliver ved med at fungere stabilt.

Set til:

844,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Umiddelbart ser dette homeplug-sæt fra Amitech ikke ud af noget særligt. Der er tre statuslamper på forsiden, men der er ingen former for knapper eller reguleringer til opsætningen af sættet.

Manualen på 22 sider forklarer enhedernes funktion samt det medfølgende program. Det er ikke nødvendigt at bruge programmet for at få sættet til at fungere, for det virker umiddelbart efter tilslutning til stikkontakten. Hastigheden er i top med over 27 megabit/sekund, og på den mellem­lange distance er sættet fra Amitech hurtigere end alle andre, vi har testet.

Rækkevidden er også upåklagelig. Forbindelsen i den sværeste fase af vores test er stabil uden tendens til at falde ud. Da der ikke er nogen knapper på enhederne, skal man bruge det medfølgende program for at kryptere. Der gemmer sig et par gode overraskelser. Dels er programmet pænt og nemt at bruge, dels kan det aktivere en simpel trafikprioritering (QoS). Denne funktion giver onlinespil, streaming eller IP-telefoni højere prioritet end anden trafik på netværket, hvilket kan være nyttigt, hvis man kobler flere på netværket og udnytter det fuldt ud. Kompatibiliteten er i top. Sættet er ikke bare villigt til at kommunikere med andre enheder uden problemer, kombinationerne giver også de høj hastighed på vores mellemlange måledistance. Underligt nok fungerer enheden bedre i kombination med andre mærker end i et netværk, der kun består af Amitech-enheder.

Konklusion
Hastigheden både på kort og middel afstand er helt i top, og enheden fungerer rigtig godt sammen med andre mærker. Det medfølgende program giver ekstra­funktioner, vi ikke havde ventet til den ret lave pris.

Fakta
  • Fin hastighed

  • God kompatibilitet

  • Trafikprioritering

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her