Cookie- og privatlivspolitik


Amitech Bluetooth højttaler 470

Har du brug for en trådløs højttaler, er Amitechs løsning god – men dog lidt kostbar.

Set til:

800,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Den lille Amitech-højttaler syner ikke af meget. Den er blot omkring 20 cm bred og ikke særlig dyb. Den virker ikke imponerende i forhold til prisen på omkring 800 kroner. Dens bløde runde former og finish er fint. Men den ligner ikke en, der kan spille højt.

Det går nu i praksis meget godt. I forhold til sin størrelse har Amitech 470 forholdsvist store højttalere. Den spiller med mere varme og bas, end man kunne regne med. Og så længe man ikke spiller højt, er lyden også ren. Men imponerende er den ikke. Amitech kan tilsluttes Bluetooth, så du har trådløs lyd til fx den bærbare. Den har endda indbyggede genopladelige batterier. Men Bluetooth er ikke det mest egnede til god stereolyd. Så spiller du trådløst til Amitech 470, er lyden mere klemt og spinkel end via kabel. Med andre ord virker Amitechs lille højttaler lidt håbløs i forhold til pris og brug. Men – og det er et stort af slagsen – den kan også bruges direkte med fx din mobiltelefon, der har Bluetooth. Så du kan spille trådløst fra denne over højttalerne. Her er lyden naturligvis ikke bedre, end når du spiller trådløst fra pc’en. Men det er en smart feature.

Også hvis du bruger fx IP-telefoni. For højttaleren har indbygget mikrofon og knap til at styre telefondelen. Du kan altså let bruge den til fx Skype. Lydkvaliteten er i orden, så tale er ren og letforståelig.

Amitech Bluetooth højttaler 470 er en smart lille enhed. Målt som pc-højttaler alene er den for ringe i forhold til prisen. Men skal den bruges til IP-telefoni, eller har du behov for en trådløs højttaler, så er den god.

Fakta
  • Fint design

  • Trådløs

  • Brug med IP-telefoni

  • Høj pris

  • Kan ikke spille så højt

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her