Cookie- og privatlivspolitik


Altec Lansing The Mix

Det noget brutale og voldsomme design på Altec Lansing The Mix placerer den naturligt i teenageværelset, hvor der helt sikkert vil blive sat stor pris på, hvor højt dyret kan spille, og hvor god lyd den kan levere.

Set til:

1.499,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

The Mix understøtter både iPod og iPhone og leveres med en række adaptere, men den er samtidig forsynet med hele to AUX-indgange, så der er rig mulighed for at tilslutte andre afspillere.

Fjernbetjeningen er lille og med de helt basale funktioner, hvilket desværre også betyder, at der ikke er adgang til iPod’ens menuer via fjernbetjeningen. Man skal stadig hen og have fat i afspilleren for at skifte spilleliste, album med videre, og det er ikke optimalt, når først musikken spiller.

Musikanlægget er forsynet med den basale mulighed for at justere bas og diskant, at benytte en række prædefinerede equalizer-indstillinger eller gå i detaljer med en equalizer, så lyden kan finjusteres helt efter personlig præference.

Selv med de prædefinerede indstillinger er der rigtig lækker lyd i The Mix. Bassen er stabil og tung, men kvæler hverken mellemtone eller diskant, der også får lov at brøle igennem. Der kan spores noget forvrængning, når volumen er presset helt i top, men den kan til dels justeres væk – og lydtrykket er her alligevel så højt, at de fleste sikkert har forladt lokalet.

Dock’en kan køre på otte D-batterier, og så får man glæde af den lille bøjle, der holder ens iPod fast under transporten.

Fakta

• Ekstra: FM-radio
• Batteritid: 30 timer
(8 stk. D-batterier)
• Størrelse: 48 x 23 x 18 cm

  • Lækker lyd

  • Equalizer

  • To AUX-indgange

  • FM-radio

  • Ingen iPod-menu-adgang

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Samsung SyncMaster T220HD

Samsung SyncMaster T220HD

Samsung SyncMaster T220HD er en rigtig god skærm med digital tv-tuner og et hav af tilslutningsmuligheder. Vi anbefaler.

Læs mere

Gendan de slettede filer

Gendan de slettede filer

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et rigtigt godt og gratis gendannelsesprogram.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her