Cookie- og privatlivspolitik


Altec Lansing Orbit USB

Lyden i bærbare computere er sjældent noget at juble over, hvis du fx vil lytte til musik fra computeren.

Set til:

299,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Selv om der er undtagelser, er der god fornuft for Altec Lansing i at lancere en USB-højttaler. Orbit USB sluttes med et USB-stik til computeren, der forsyner højttaleren med lyd og strøm. Højttaleren er ikke særlig stor, men er der alligevel ikke plads i tasken, leveres Orbit USB med et etui og en karabinhage, så den kan hægtes fast på computertaskens yderside.

Selve højttaleren er forsynet med en lille sammenklappelig fod på bagsiden, så den kan stå på bordet – godt nok lettere vakkelvornt. USB-højttaleren kræver ingen installation af drivere, og da den samtidig har et indbygget lydkort, er det underordnet, hvad maskinen er udstyret med af lydkort.

Lyden i Orbit USB er bedre end den, der leveres af den bærbares indbyggede højttalere – men dermed ikke sagt, at lyden er god. Bassen mangler tyngde og har en tendens til at skratte, blot volumen presses en smule op, hvilket forstærkes af en tilsvarende mislyd i diskanten. Hele lydbilledet mangler definition og fremstår i stedet som en mudderpøl af lyd. Et par hovedtelefoner i samme prisklasse som Orbit USB er en bedre løsning.

Fakta

• Tilslutning: USB
• Kabellængde: 40 cm
• Størrelse: 5 x 9 cm
• Ekstra: Etui

  • Ingen drivere

  • Etui medfølger

  • Enkelt design

  • Mudret lyd

  • Står ustabilt på bordet

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her