Cookie- og privatlivspolitik


Altec Lansing Orbit Refresh

Fin lille højttaler til fx MP3-afspilleren. Lyden er i orden i forhold til størrelsen og til prisen.

Set til:

299,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Altec Lansing har blandt andet specialiseret sig i at fremstille minihøjttalere til bærbare computere. Og de er gode til det. Minihøjttaleren Orbit Refresh er ganske vist noget større end dem, der bruges i bærbare, men det er alligevel imponerende, at det er lykkedes af få så forholdsvis god lyd på så lidt plads.

Orbit Refresh drives af tre AAA-batterier, og der er kun en enkelt højttalerenhed. Der er en kort ledning med et stik til fx en iPod eller en mobiltelefon. Ellers er der ikke mange dikkedarer: En afbryder og et låg i bunden til batterierne er alt, hvad der bydes på. Der er ingen volumen-knap, for lydstyrken styrer man direkte på MP3-afspilleren, eller hvad man nu slutter højttaleren til.

Den uanseelige højttaler kan spille overraskende højt og uden særlig forvrængning. Naturligvis får man ikke den store lyd med god, fyldig bas og bredt spektrum, men højttaleren imponerer os alligevel.

Højttaleren er konstrueret til at stå oprejst, men den er bygget på en særlig måde, så den spreder lyden ud til alle sider. Det betyder, at man får ganske fint udbytte af den lille højttaler, uanset hvor man befinder sig i forhold til den.

Fakta
  • Glimrende lyd

  • Enkel

  • Ingen indstillingsmuligheder

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her