Cookie- og privatlivspolitik


Altec Lansing inMotion MAX

Lydkvaliteten er fin til baggrundsmusik, men forvrængningerne indtræder, når der skrues lidt op.

Set til:

1.499,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Altec Lansing har helt fornuftigt indbygget et genopladeligt batteri i deres iPoddock inMotion MAX, så musikken kan tages med i haven, eller hvor den nu ellers har behov for at være. Glæden fordamper imidlertid efter omkring tre timer, for så er der ikke mere strøm at gøre godt med. Det er alt for kort en batteritid, og dock’en befinder sig langt bedre i hjemmet i nærheden af en stikkontakt.

Rent visuelt gør dock’en ikke specielt opmærksom på sig selv, men det er rart, at det lille display viser titlerne på den musik, der spilles. Der følger adaptere med til de gængse iPods samt iPhone, men MP3-afspillere kan også forbindes via en almindelig 3,5-mm jackstick-indgang på dock’ens bagside. Og så er der indbygget FM-radio med mulighed for 4 faste indstillinger til de dage, hvor radioværterne godt må levere underholdningen.

Så længe der er tale om musik på et ganske almindeligt lydniveau, har højttalerne ikke noget problem med at levere et fornuftigt lydbillede med plads til såvel bas som diskant – der er plads til det hele. Altec Lansing benytter en teknologi, de kalder ESS, der så at sige fordeler lyden i lokalet mere jævnt, og som absolut hjælper lydbilledet godt på vej. Selv om effekten ikke er helt så overbevisende som den, konkurrerende produkter kan levere.

Så snart blot en smule festhumør indfinder sig og volumen presses lidt i vejret, begynder højttalerne imidlertid at forvrænge lyden, inden lydstyrken nogensinde har nået et acceptabelt topniveau.

Fakta
  • Indbygget FM-radio

  • iPhone-kompatibel

  • Kort batteritid

  • Forvrænger ved høj volumen

  • Dårlig fjernbetjening

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her