Cookie- og privatlivspolitik


All Points Bulletin

Med hylende sirener og hvinende hjul flyver to sorte biler rundt om hjørnet, mens lyden af fuldautomatiske rifler og maskinpistoler sætter de sagesløse fodgængere i vild panik.

Set til:

339,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Det er hverdag i San Paro, hvor kriminelle elementer og voldelige selvtægtsmænd med jævne mellemrum toppes i en bandekrig af dimensioner. Onlinespillet All Points Bulletin (eller APB) kan nok bedst betegnes som politi og røvere i en verden, der ville få Batman til at forlange fridage og ekstra pension – her er der ingen kære mor, når man først har logget sig ind og skabt sin karakter.

Du får valget mellem at spille Criminal, altså et kriminelt bandemedlem med voldelige tendenser, læderjakke og raketstyr, eller Enforcer – civile dusørjægere, politibetjente og medlemmer af nabovagtværnet, der bare har fået nok. Inde i spillet giver dine kontakter dig opgaver, som du så skal løse, mens den anden side forsøger at stoppe dig eller løse sin egen sideløbende mission – der findes kun spiller mod spiller-missioner i APB, så hvis man ikke vil have modstanderen til at blande sig på de mest frustrerende tidspunkter, så er dette spil måske ikke lige sagen.

Når det er sagt, så er denne skribent meget imponeret over, hvor meget man selv kan designe i spillet. Lige fra tøj og biler til logoer og karakterens kropsbygning. Alene det at lave sin karakter kan man få timer til at gå med, og så er det skræmmende tilfredsstillende at lave et drive-by med en uzi hængende ud af passagervinduet på en stjålet sportsvogn.

APB arbejder med et nyt koncept, hvor du betaler for din ”action-tid”. Man starter med 50 timers gratis spilletid i action-zonerne, men kan ellers bevæge sig frit rundt i den sociale zone, hvor al handel foregår uden betaling for den tid.

Spillet minder i sin opbygning og stil meget om andre populære onlinerollespil, hvoraf World of Warcraft er det mest kendte. APB har bare et mere nutidigt element indblandet og fokus på fart og handling – borte er superhelte og rumvæsener og erstattet
af stormbarmede punkere med voldsomme våben og toptunede køretøjer.

Fakta

Hvis der er lidt af en bandit og fartdjævel i dig, kan du sagtens få timer til at gå i åben ildkamp

  • Hurtige biler

  • Betal for den tid, du spiller

  • Kun onlinespil

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Nem cd-brænding

Nem cd-brænding

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et godt og gratis brænderprogram.

Læs mere

Asus W90

Asus W90

Udstyr og ydelse ligger i top på denne Asus-pc, men det samme gør også prisen og maskinens vægt.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her