Cookie- og privatlivspolitik


AKG K 340

Lyden er god, men kun hvis man skubber øretelefonerne langt ind i øregangene.

Set til:

409,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Letvægts­øretelefonerne AKG K 340 er forsynet med bløde gummimuffer, så de dels er behagelige at have på, dels sidder godt fast. Justeringen af volumen foregår ved, at man simpelthen trækker en cylinder op eller ned, da knappen omslutter ledningen helt.

Pasformen gør AKG K 340 ideelle til løbeturen, men volumenknappen hopper op og ned og gør, at øretelefonerne af og til river sig løs og falder ud af ørerne. Der burde have været en lille klemme til at fastgøre ledningen til tøjet, som det findes på mange andre øre­telefoner. Det er mærkeligt, at der ikke er blevet plads til det i budgettet, for AKG K 340 er ganske dyre i forhold til lignende øretelefoner.

Hvis man placerer øre­telefonerne, så de lige akkurat sidder fast i øregangene, er der stort set ingen bas. Dis­kanten dominerer, men mellemtonerne er klare og rene. Hele lydbilledet forstyrres dog af den manglende bas, og det faktum, at det larmer gevaldigt, hvis man kommer til at røre ved ledningen, når man skruer op og ned for lyden. Bassen kommer først i spil, når øretelefonerne presses godt ind i øregangen, og så får man en ganske udmærket lyd. Øretelefonerne sidder godt, men bruger man dem for lang tid ad gangen, kan det godt føles ubehageligt.

Fakta
  • God pasform

  • God lyd

  • For dyre

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her