Cookie- og privatlivspolitik


AKG K 321

Øretelefonerne AKG K 321 er for så vidt et godt køb, men kun fordi de er billige – ikke på grund af lyden.

Set til:

174,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Øretelefonerne AKG K 321 har en god pasform og er forsynet med bløde gummimuffer, så de sidder sikkert i øregangen. Det er bestemt ikke alle øretelefoner, der kan prale af det. Pasformen gør AKG K 321 ideelle til løbe­turen, da de sidder urokkeligt fast i ørene.

Lyden er sådan set i orden, når man tager den lave pris i betragtning. Men hvis man vil have høj lydkvalitet, skal man vælge nogle andre øretelefoner.

Diskanten er anmassende og kræver, at man justerer den kraftigt på sin afspiller. Mellemtoner, for eksempel vokaler, går det bedre med. Helhedsindtrykket af lyden kunne være langt bedre, hvis bassen var mindre fraværende. Man kan rette op på problemet og få en bedre bas ved at skubbe ørestykkerne langt ind i øregangen. Det er dog ikke særligt behageligt, og hvis man gør det, kan man høre sit eget åndedræt hen over musikken. Det virker lidt underligt, men det må skyldes, at øretelefonerne slutter helt tæt.

Ellers er der ikke mange dikkedarer ved de små øretelefoner. De er udført i hvid plastic og minder en del om dem, der følger med i æsken til en iPod.

Der medfølger en lille pung til opbevaring og ekstra ørestykker. Det kan blive aktuelt, hvis de det bløde gummi med tiden bliver hårdt, så øretelefonerne er svære at få til at sidde fast inde i øret.

Fakta
  • God pasform

  • Billig

  • Middelmådig lyd

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Relaterede artikler
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nem cd-brænding

Nem cd-brænding

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et godt og gratis brænderprogram.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her