Cookie- og privatlivspolitik


Aiptek 3D HD Camcorder i2

3D er det helt store for tiden. Du kan få fladskærme, bærbare computere og nu også videokameraer, der understøtter det.

Set til:

1.500,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Hidtil har 3D-kameraerne været dyre, men med Aipteks nye 3D HD Camcorder i2, der kun koster 1.500 kroner, er teknologien virkelig blevet tilgængelig for enhver. Du skal dog ikke regne med professionelt udstyr til den pris.

Aipteks kamera er ikke større, end at det kan ligge i en hånd, og der er fx ikke blevet plads til videolys, hvilket gør kameraet dårligt i aftenbelysning. Om man tror nok på 3D-teknologien til at ville gemme optagelserne af ungerne i tre dimensioner, til de bliver store, er en vurderingssag, men i særlige situationer kan det være en sjov gimmick. Kameraet har to objektiver og gemmer to forskellige videobilleder i 720p, der så smeltes sammen til en 3D-video. Man kan se optagelserne på den lille indbyggede 3D-skærm, der bruges uden briller. Skærmen yder dog ikke optagelserne retfærdighed.

Sjovere bliver det, når man med de medfølgende passive rød-blå-briller ser optagelserne på en almindelig pc-skærm (via USB eller SDHC-kortlæser) med det glimrende medfølgende program. Her er 3D-effekterne tydelige at se, og man kan nemt uploade til fx YouTube eller redigere videoerne. Hvis man kobler kameraet til en 3D-fladskærm med HDMI, kan optagelserne endda ses med de aktive 3D-briller, der følger med tv’et. Alt i alt et sjovt legetøj, blot du ikke forventer studiekvalitet.

Fakta

Lidt spinkelt og dårligt i svag belysning, men ellers en sjov måde at lege med 3D på.

  • Lav pris

  • Praktisk lommestørrelse

  • God software

  • Virker spinkelt

  • Kræver god belysning

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her