Cookie- og privatlivspolitik


ADSL

Hurtig, døgnåben Internetforbindelse uden minuttakst, som bruger fx de normale telefonkabler uden at optage telefonlinien, mens du er på internettet.

ADSL giver internetadgang med hastigheder mellem 256 kilobit og to megabit pr. sekund (mellem 5 og 20 gange hurtigere end et modem). Der skal ikke lægges ekstra kabler ind i huset, da man bruger de eksisterende telefonkabler, men du skal have en særlig forbindelsesboks. De fleste teleselskaber tilbyder ADSL-abonnementer, hvor man betaler en fast, månedlig afgift for at have ubegrænset Internetadgang uden minuttakst.

ADSL er en forkortelse, der står for "Asymmetric Digital Subscriber Line - Asymmetrisk digital linie for telefonabonnenter".

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Tjen penge på Youtube

Tjen penge på Youtube

Youtube er begyndt at betateste et program, hvor de kan tilbyde download af videoklip, og endda muligheden for at tage sig betalt, når der downloades.

Læs mere

PCI

PCI er den mest almindelige standard for udvidelseskort til pc. Du kan købe lydkort, grafikkort og meget andet til PCI-bussen. PCI-soklerne er de hvide udvidelsessokler på bundkortet.

Læs mere

Skriv PDF-filer

Skriv PDF-filer

CutePDF lægger sig som en ekstra printer i Windows, så du kan gemme enhver fil i PDF-format blot ved at udskrive den til printeren ved navn CutePDF.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her