Cookie- og privatlivspolitik


Adobe Premiere Elements 8

Adobe Premiere Elements er en nedskaleret version af Adobe Premiere Pro, som er et professionelt videoredigeringsprogram. Nogle af de redskaber og muligheder, som kun professionelle har brug for, er pillet ud, og det giver et mere brugervenligt program og en lavere pris.

Set til:

775,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Elements 8 er således den nyeste version, og konklusionen er, at det faktisk er let at bruge, men desværre også kræver en del af din computer.

Vi prøvede det med en tung stationær pc med Xeon-processor, 6 GB ram og et godt grafikkort – alligevel var der ofte ventetid, når vi skulle klippe eller sætte nye filmklip ind i et igangværende filmprojekt. Nu er film tungt at arbejde med, da der ofte er tale om store filer på adskillige mega- eller gigabytes.

Det ændrer ikke ved, at det er et irritationsmoment at skulle vente. Heldigvis oplevede vi aldrig, at maskinen gik ned eller frøs. Heller ikke da vi prøvede programmet på en almindelig pc med Core 2 Duo-processor. Desuden er programmet lidt længe om at starte, uanset om du har en hurtig eller langsom pc.

Det gode ved Premiere Elements 8 er, at det er uhyre let at bruge og kan anvendes til mange formål. Du kan importere direkte fra kamera (både stillbilleder og video), herunder også film i HD-opløsning.

At bruge Premiere er let, fordi menuerne er opbygget efter det, du skal bruge her og nu, og derfor gør det mindre, at programmet ikke er på dansk. Skal du organisere dine filer, får du ét skærmbillede – skal du redigere, får du et andet.

Du behøver heller ikke læse tykke manualer for at bruge det. Det er bare at hive de billeder eller filmklip ind, som du vil bruge, og flytte rundt med dem indbyrdes i den rækkefølge, du ønsker, de skal komme i filmen. Herefter er det blot at vælge overgange, underlægningsmusik og så videre. Derefter kan du lagre i forskellige formater, brænde direkte til dvd eller uploade til YouTube.
Programmet koster 775 kroner, og til den pris får du meget for pengene. Og ikke mindst et meget brugbart program til dig, der vil redigere i feriefilmen, og dig med større ambitioner. Det er et program, du ikke vokser fra lige med det samme. Eneste minus er, at det kan ”hænge” en gang imellem, og at du bør have en kraftig pc med et godt grafikkort og gerne 4 GB ram, for at det ikke skal gå for langsomt.

Fakta

• Systemkrav: Minimum 2 GHz
processor, Windows XP med
Service Pack 2, Vista eller
Windows 7. 512 MB ram, 2 GB
til HD-video. 4,5 GB ledig
harddisk, videokort med 16-bit
farver, MS DirectX 9- eller 10-
kompatibel lyd- og
skærmdriver.

  • Let at bruge

  • Mange muligheder

  • Håndterer mange formater

  • Kræver en kraftig pc

  • Langsom opstart

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ leverer en god og simpel tyverialarm, som er nem at sætte op, men prisen er lige i overkanten.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her