Cookie- og privatlivspolitik


Adobe Premiere Elements 4

Adobe Premiere Elements 4 er et godt og brugervenligt videoredigeringsprogram med nogle nye spændende muligheder.

Set til:

775,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Det helt forrygende ved Adobe's nyeste udgave af videoredigeringsprogrammet Premiere Elements er, at man med et par museklik kan lægge sine hjemmevideoer direkte ud på verdens største videodelingstjeneste Youtube.com. Det er nemt og smart, og det bedste af det hele er, at man slipper for at rode med indstillinger - det virker med det samme!

Premiere Elements 4 er et kæmpestort videoredigeringsprogram, som godt kan virke en smule overvældende, første gang man åbner det. Men den medfølgende manual er god, og beskriver klart og tydeligt programmets hovedfunktioner - desværre findes hverken programmet eller manualen på dansk. Har man leget med videoredigering før, kan man dog hurtigt gennemskue mulighederne. Groft sagt minder Premiere Elements 4 om de fleste andre videoredigeringsprogrammer med tre hovedpunkter - importer, rediger og eksporter, og under hvert punkt har man et utal af forskellige muligheder.

Man kan selvfølgelig hente video direkte ind i programmet fra et tilsluttet videokamera, og også importere de videoer der allerede ligger på harddisken. Vælger man den sidste model, kan man med fordel bede programmet om at inddele videoen i scener, for så bliver det hele lidt mere overskueligt at arbejde med. Premiere Elements 4 har, ligesom billedbehandlingsprogrammet Photoshop Elements 6 et smart indbygget fotoalbum, som på en brugervenlig og overskuelig facon kan holde styr på alle pc'ens mediefiler, så man hurtigt kan få fat i dem.

Det mest interessante ved Premiere Elements 4 er eksporteringsmulighederne, hvor man med få museklik bl.a. kan vælge at brænde resultaterne på dvd eller Blu-ray, eller gemme dem på en bred vifte af håndholdte afspillere (deriblandt mobiltelefoner). Man kan også vælge at gemme videoerne direkte på Youtube.com eller sin egen personlige hjemmeside. Uanset hvad man vælger, leverer programmet varen med usvigelig sikkerhed, og det bedste er, at man ikke behøver rode med komplicerede kompressionsindstillinger.

Fakta

Adobe Premiere Elements 4

  • Kan eksportere til Youtube.com

  • Mange andre eksporteringsmuligheder

  • Intuitiv brugerflade

  • Virker stabilt

  • Findes ikke på dansk

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her