Cookie- og privatlivspolitik


Adobe Photoshop Express BETA

Vi glæder os til at Adobe får styr på de sidste småproblemer, og at deres gode gratisprogram kommer på dansk.

Set til:

kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Adobe har gennem de sidste 10 år domineret markedet for billedbehandling med deres fantastiske program Photoshop, og selv om deres nye online-program Photoshop Express ikke byder på samme professionelle og dybdegående redigeringsmuligheder, lover det rigtig godt for fremtiden.

Adobe Photoshop Express er online-billedbehandling og fotoalbum til den helt rigtige pris på nul kroner. Det eneste, det kræver, er en pc og en bredbåndsforbindelse. Al redigering foregår direkte på internettet. Så snart man har oprettet sig på hjemmesiden, kan man frit uploade op til 2 GB af sine digitale fotos, forbedre dem en smule (fx fjerne røde øjne, lege med lyset og farverne, og beskære) og dele dem privat med venner og familie eller alle andre i hele verden - man bestemmer selv. Og så kan man også uhyre nemt linke til billederne og albummerne fra andre hjemmesider som fx Facebook, Photobucket, Picasa eller sin personlige hjemmeside/blog.

I skrivende stund er programmet i beta, hvilket betyder, at det ikke officielt er udgivet endnu. I betastadiet testes bl.a. funktionaliteten, og småproblemer rettes, og vi oplevede da også, at programmet frøs en gang i mellem. Det gode var så, at billederne aldrig forsvandt, og at vi bare kunne logge ind igen og fortsætte arbejdet. Udover at Photoshop Express er i beta, er det pt. også kun tiltænkt det amerikanske marked, hvilket i praksis betyder, at det kan være lidt sløvt at arbejde med herfra den anden side af Atlanten. Under de flotte animerede slideshows havde programmet svært ved, at hente og vise alle billederne flydende, og ca. halvdelen af dem, blev vist som grå firkantede rammer uden indhold. Det vides endnu ikke, hvornår programmet lanceres i Skandinavien., men indtil da er alle velkomne til selv at eksperimentere med den amerikanske udgave.

Fakta

Adobe Photoshop Express BETA

  • Koster ingenting

  • Flotte animerede albums

  • Nemt at dele sine fotos

  • Er i beta

  • Findes endnu ikke på dansk

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her