Cookie- og privatlivspolitik


Adobe Photoshop Elements 6

Interesserer man sig det mindste for billedbehandling, vil man få glæde af Adobe Photoshop Elements 6.

Set til:

775,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Adobes nye udgave af Photoshop Elements byder på flere smarte nyheder og er nemmere end aldrig før. Der er hovedsageligt lagt vægt på brugervenligheden, og der er masser af funktioner til både den øvede og begynderen. Og på teknikken er vi overraskede over, hvor hurtigt programmet er til at arbejde med datatunge billeder - det kører virkelig godt.

En af nyhederne er den "guidede" redigeringsfunktion, hvor man bliver taget i hånden og trin-for-trin ført igennem avancerede billedforbedringsmuligheder som fx lys- og eksponeringsindstillinger, billedbeskæring og så endnu en nyhed: Photomerge, hvor man kan blande motiverne fra flere forskellige fotos sammen til et helt nyt.

Vi kender det alle sammen: uanset hvor mange gange vi beder familien om at sige "appelsin!", skal der nok være et par medlemmer af familien, som kigger væk, blinker med øjnene eller på anden måde spolerer gruppefotoet fra bedstefars 80-års fødselsdag - og det er lige præcis dette problem, som funktionen Photomerge løser. Bare hold kameraets udløser i bund og tag 4-5 billeder af forsamlingen, og hjemme på pc'en med Photoshop Elements 6 kan man så bruge Photomerge til at blande det perfekte gruppefoto, hvor alle personer kigger og smiler. Det er nemt, og resultaterne bliver overraskende gode.

Programmet er i bund og grund suverænt godt til at sætte billeder sammen, så man næsten ikke kan se overgangene. Det kommer specielt til udtryk med Panoramafunktionen, som flot og gnidningsløst sammensætter billeder fra samme serie. Derudover kan programmet også selv finde ud af, hvilke fotos der passer sammen, og hvilke som ikke passer ind i sammenhængen.

Overordnet set er Photoshop Elemtents 6 delt op i fotoalbum og redigering. Med fotoalbummet kan man få et godt overblik over billederne på pc'en og finsortere dem ved at tilføje såkaldte tags (små stikord). Og når man vil bearbejde dem, vælger man redigeringsdelen, som byder på Adobes sædvanlige overflod af muligheder.

Fakta

Adobe Photoshop Elements 6

  • Meget brugervenlig

  • Naturlig billedsammensætning

  • Guidede redigeringsmuligheder

  • God til datatunge billeder

  • Findes ikke på dansk

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Logitech MX Revolution

Logitech MX Revolution

Hjulet er det revolutionerende omdrejningspunkt på en mus, der gør pc-arbejde nemmere.

Læs mere

Logitech G25 Wheel

Logitech G25 Wheel

G25 er så imponerende flot lavet, at prisen nok er rimelig men høj er den.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her