Cookie- og privatlivspolitik


Adobe Photoshop Elements 5.0 plus Adobe Premiere Elemtents 3.0

Adobes video- og billedsoftware er gode men avancerede værktøjer til den ambitiøse hjemmevideoproducent.

Set til:

850,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Adobes nye softwarepakke består af videoredigeringsprogrammet Premiere Elements 3.0 og billedbehandlingsprogrammet Photoshop Elements 5.0, som tilsammen udgør en billig og fremragende løsning til dem, der interesserer sig for videoredigering og billedbehandling på højt niveau.

Hvis man er nybegynder, kan mødet med disse to programmer virke meget overvældende man nærmest drukner i muligheder. Heldigvis er der en manual med til begge, der lægger blødt ud med nogle indledende øvelser, som hjælper godt i gang. Desværre findes programpakken og manualerne kun på engelsk og svensk.

Premiere er genialt, og så snart man har tilsluttet videokameraet til pcen (via Firewire), overtager programmet styringen af kameraet og hjælper med til, at videoen bliver overført. En rigtig snedig detalje er, at Premiere selv inddeler videoen i scener, mens den bliver overført. På den facon slipper man for selv at klippe en lang videooptagelse til, og så kan man i stedet koncentrere sig om det sjove i at tilpasse og lave en handling. En af de gode nyheder i Premiere Elements 3.0 er, at det kan lave videofiler, som kan afspilles på håndholdte afspillere som PDAer, mobiltelefoner og iPods.

Photoshop Elements 5.0 har også fået en overhaling, og nu kan man bl.a. lave Flash-animerede fotoalbums med sider, der automatisk bladrer videre. Derudover er Photoshop et meget stærkt program, som kan lave alle former for forbedringer på fotos og også lave dybdegående billedredigering.

I bund og grund komplimenterer de to programmer hinanden ekstremt godt, og Photoshop er det perfekte sted at finpudse de grafiske detaljer og effekter, som derefter kan lægges på hjemmevideoen i Premiere.

Fakta
  • Premieres video- og lydeffekter

  • God pris

  • Photoshops mange muligheder

  • Komplimenterer hinanden

  • Findes ikke på dansk

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Problemer med farverne

Problemer med farverne

Denne skærm efterlader et ret blandet indtryk. Den er solidt bygget og burde være rigtig god. Men farvebalance, betjening og kontrast falder igennem.

Læs mere

Samsung SyncMaster T220HD

Samsung SyncMaster T220HD

Samsung SyncMaster T220HD er en rigtig god skærm med digital tv-tuner og et hav af tilslutningsmuligheder. Vi anbefaler.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her