Cookie- og privatlivspolitik


Adobe Photoshop CS3

Hvis du vil have det bedste billedbehandlingsprogram, der findes, skal du købe Adobe Photoshop CS3.

Set til:

6.500,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Adobe Photoshop er intet mindre end kongen blandt billedbehandlingsprogrammerne, som har domineret fra den første udgave kom på markedet i 1990. Siden da er der kommet et hav af nye Photoshop-versioner til og her 17 år efter, hedder den nyeste CS3, og vi er stadig imponerede - mest af alt fordi Adobe kan blive ved med at finde på gode og brugbare forbedringer!

Noget af det bedste ved CS3 er, at det hele er blevet lidt nemmere at overskue. Værktøjslinjerne er blevet dynamiske og kan justeres i størrelserne, så de ikke fylder halvdelen af skærmen, og det betyder, at man ikke længere behøver have to skærme tilsluttet pc'en for at bevare overblikket eller kæmpe en forgæves kamp mod myriader af vinduer fyldt med muligheder.

Af de mere nørdede nyheder er Smart Filters, som giver mulighed for at redigere i de filtre og effekter, man allerede har lagt på sine billeder. I gamle versioner af Photoshop var filtrene lineære, hvilket betød, at det andet filter ændrede det første, og det tredje ændrede det andet og det første, osv., og hvis man efter at have lagt tre filtre på ville rette lidt på det første filter, var man tvunget til at starte helt forfra - sådan er det heldigvis ikke længere, for med Smart Filter kan man nemlig hoppe frem og tilbage i mellem filtrene og ændre dem, som man vil, hele tiden. En anden genialitet er det nye Quickselection- og Refine Edge-værktøj, som gør det endnu nemmere at lave en præcis udvælgelse/markering af et område på billedet.

Adobe Photoshop CS3 er et fuldprofessionelt billedbehandlingsprogram, der ikke findes bedre, og som er et "must have" for den meget ambitiøse grafiker, men hvis behovet bare er at fjerne et par røde øjne i ny og næ eller lave lidt sjov billedmanipulation til hjemmesiden, så er det i overkanten at betale 6500 kroner for det, og til lige præcis disse formål findes der masser af gode gratisprogrammer.

Fakta

Adobe Photoshop CS3

  • Dynamiske værktøjslinjer

  • Smart filters

  • Bedre markeringsværktøjer

  • Mere overskueligt

  • Understøtter Windows Vista

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ leverer en god og simpel tyverialarm, som er nem at sætte op, men prisen er lige i overkanten.

Læs mere

Skriv PDF-filer

Skriv PDF-filer

CutePDF lægger sig som en ekstra printer i Windows, så du kan gemme enhver fil i PDF-format blot ved at udskrive den til printeren ved navn CutePDF.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her