Cookie- og privatlivspolitik


Acronis True Image Home 2012

Der er en meget lang liste af funktioner i Acronis True Image, der præsenterer sig selv som både hurtigt, effektivt og nemt at bruge. Selve installationen er der bestemt ingen ben i, og man får også hurtigt udført den online registrering, der holder rede på produkter og licensnøgler.

Set til:

500,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Brugerfladen er en blanding af normal stiliseret grafik og håndtegning, der skal give indtryk af et legende let program, suppleret med ganske korte forklaringer af de vigtigste funktioner.
Ud over sikkerhedskopiering af filer og partitioner kan man kopiere hele harddiske, slette historik, filer og hele harddiske, brænde gendannelses-medier, forberede nye harddiske og sætte computeren i stand til at bruge meget store harddiske.
En smart egenskab i programmet er i øvrigt, at man kan blive ved med at bruge andre funktioner, mens det arbejder. Der er ingen problemer i at komme i gang med det grundlæggende, nemlig at tage en sikkerhedskopi til en ekstern harddisk. Her kan man enten udvælge filer og mapper eller kopiere en hel partition på en gang. Kopiering til en ekstern USB-harddisk foregår med omkring 20 megabytes/sekund, hvilket ikke er specielt hurtigt.
En netværksdisk (NAS) er et oplagt backup-medie, og Acronis True Image er bygget til at klare det, herunder at holde styr på brugernavne og adgangskoder, så man får adgang til disken. Desværre fejler funktionen, hvis netværkdisken er tildelt et drevbogstav, endda uden at man får klar besked om problemet. Det kan rettes ved at frakoble netværksdrevet, men det burde fungere uden den slags fusk.
Som alternativ til traditionel sikkerhedskopiering kan man også synkronisere mapper, så indholdet i begge mapper løbende bliver holdt ens. Det er smart, men bruger meget computerkraft og lider under samme problem med netværksdrev som almindelig sikkerhedskopiering.
En af programmets stær­ke sider er et stort udvalg af værktøjer, der håndterer stort set enhver tænkelig form for datanedbrud og gendannelse, herunder en rednings-cd og mulighed for at vælge gendannelse, før Windows starter. Det er gode og effektive værktøjer
Men de mange funktioner og den forsimplede brugerflade har desværre en pris, nemlig at det kan være svært at følge med i, hvad programmet egentlig foretager sig, og hvad der rent faktisk er sikkerhedskopieret. Desuden er det en kilde til irritation, at beregningerne af forventet tid er ualmindeligt upræcise.

Læs endnu flere test og nyheder
Bestil Komputer For Alle

Fakta

• Virker med: Windows XP,
Vista og 7
• Pladsforbrug: 160 MB

  • Mange værktøjer

  • Fil- og imagebaseret

  • Svært at overskue

  • Bruger mange kræfter

  • Netværksdrev-problemer

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Endnu flere gratisprogrammer og gratis services

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige programmer - helt gratis. Komputer for alle har udvalgt de bedste til dig.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her